reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Witam dziewczyny!
Mam nadzieje ze jakos uda mi sie wbic do waszej konwersacji. Ciezko jest byc samotna mama, a te forum daje mi duzo wsparcia, dlatego chce do was dolaczyc i dzielic sie z wami moimi problemami i wspierac was w waszych.

czesc kabaretka,mam nadzieje ze uda ci sie u nas zadomowic
ja wlasnie nadaje z czeladzi,moj brat w sklepie, bratowa w drodze ze szkoly. oli oglada bajke a majka spi.
wiec sie troche nudze.
milego popoludnia

No i zostałam sama, Tomek pojechał :-(

A jak Wam w ogóle niedziela mija?

My byliśmy w kościółku, na zakupach, obiad i tak zleciało...:sorry:

Ostatnia edycja:
dziendoberek :-)

hana - pracuje na "nocki" i pomimo tego ze w domku jestem 2-4 to spac nie moge :sorry: a pozniej wstac tez nie moge :no: jak pracowalam dodatkowo na dzien to jakos wstawalam... ale o 18 jak maz wracal to padalam martwa zeby na 22 znow byc gotowa - paranoja :-p

czesc kabaretka :-)

tafojka - dosc leniwie - probuje sie doprowadzic do stanu uzywalnosci przed impreza (ludziska z pracy) ;-)

niunia - no to super - obys juz zawsze wyspana byla :laugh2:

a u nas jak jest zle to na maksa - jak dobrze to tez na maksa :rofl2: aktualnie jest dobrze... niech tak zostanie :tak:

wlasnie napalilam w kominku bo zimnica - mloda zabrala mi szlafrok i zrobila sobie legowisko przed kominkiem :-D
ide zrobic przeglad apteczki - moze jednak cos znajde na bolace zatoki...

dziendoberek :-)

tafojka - dosc leniwie - probuje sie doprowadzic do stanu uzywalnosci przed impreza (ludziska z pracy) ;-)

a u nas jak jest zle to na maksa - jak dobrze to tez na maksa :rofl2: aktualnie jest dobrze... niech tak zostanie :tak:

wlasnie napalilam w kominku bo zimnica - mloda zabrala mi szlafrok i zrobila sobie legowisko przed kominkiem :-D
ide zrobic przeglad apteczki - moze jednak cos znajde na bolace zatoki...

Cieszę się, że u Was dobrze, oby tak dalej :-):tak::tak::tak::tak:

Na zatoki moja mama zawsze poleca (bo mnie od paru lat ten problem nie dotyczy :happy:) ibuprom zatoki, ale u Ciebie pewnie nie ma... nie wiem :sorry:

No to życzę udanej dżamprezy :p:-)

reklama
Do góry