• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Witam dziewczyny!
Mam nadzieje ze jakos uda mi sie wbic do waszej konwersacji. Ciezko jest byc samotna mama, a te forum daje mi duzo wsparcia, dlatego chce do was dolaczyc i dzielic sie z wami moimi problemami i wspierac was w waszych.

czesc kabaretka,mam nadzieje ze uda ci sie u nas zadomowic
ja wlasnie nadaje z czeladzi,moj brat w sklepie, bratowa w drodze ze szkoly. oli oglada bajke a majka spi.
wiec sie troche nudze.
milego popoludnia

No i zostałam sama, Tomek pojechał :-(

A jak Wam w ogóle niedziela mija?

My byliśmy w kościółku, na zakupach, obiad i tak zleciało...:sorry:

Ostatnia edycja:
dziendoberek :-)

hana - pracuje na "nocki" i pomimo tego ze w domku jestem 2-4 to spac nie moge :sorry: a pozniej wstac tez nie moge :no: jak pracowalam dodatkowo na dzien to jakos wstawalam... ale o 18 jak maz wracal to padalam martwa zeby na 22 znow byc gotowa - paranoja :-p

czesc kabaretka :-)

tafojka - dosc leniwie - probuje sie doprowadzic do stanu uzywalnosci przed impreza (ludziska z pracy) ;-)

niunia - no to super - obys juz zawsze wyspana byla :laugh2:

a u nas jak jest zle to na maksa - jak dobrze to tez na maksa :rofl2: aktualnie jest dobrze... niech tak zostanie :tak:

wlasnie napalilam w kominku bo zimnica - mloda zabrala mi szlafrok i zrobila sobie legowisko przed kominkiem :-D
ide zrobic przeglad apteczki - moze jednak cos znajde na bolace zatoki...

dziendoberek :-)

tafojka - dosc leniwie - probuje sie doprowadzic do stanu uzywalnosci przed impreza (ludziska z pracy) ;-)

a u nas jak jest zle to na maksa - jak dobrze to tez na maksa :rofl2: aktualnie jest dobrze... niech tak zostanie :tak:

wlasnie napalilam w kominku bo zimnica - mloda zabrala mi szlafrok i zrobila sobie legowisko przed kominkiem :-D
ide zrobic przeglad apteczki - moze jednak cos znajde na bolace zatoki...

Cieszę się, że u Was dobrze, oby tak dalej :-):tak::tak::tak::tak:

Na zatoki moja mama zawsze poleca (bo mnie od paru lat ten problem nie dotyczy :happy:) ibuprom zatoki, ale u Ciebie pewnie nie ma... nie wiem :sorry:

No to życzę udanej dżamprezy :P:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry