reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
witam.
Tafojka ale mialas wczoraj duzo gosci:)
przynajmniej sie nie nudzilas:)

a my juz konczymy ogolne pozadki, jutro rano juz bedzie babcia wiec Oliwka sie doczekac nie moze.
teraz mam przerwe na kawke a pozniej chce jeszcze na soalrek skoczyc

Czesc dziewczyny:-),wrocilam w sumie komputer mialam juz w piatek ale dalam go jeszcze znajomemu zeby zainstalowal system i go sprawdzil czy mi jakiegos felernego nie wcisneli ale jest o.k,i mam nadzieje ze juz tak dlugich nieobecnosci nie bede miala:-).

Cześc mamuśki.Ja tylko na chwile chce się z wami przywitac.U nas wszystko ok.Szanowny eks właśnie wylazł z kryminału/miałam okazje go widziec,ale spoko...nie czepia się - jak narazie?.Widze,że nowe mamusie pojawiły się na bb.Witaj oszukana.Wiesz jeżeli chodzi o eksmisje to nie taka prosta sprawa.Ja właśnie taką sprawe mialam.Wygralam ale kosztowało mnie to wiele nerwów.Żeby zrobic eksmisje potrzebne są konkretne powody poparte dowodami.

My po wizycie u lekarza. Przeziębienie. Ale katar i kaszel się nasilił. Mam zwolnienie do świąt. Olisia śpi. Pokasłuje.
Oglądam Dr. Hausa, popijam likier jajeczny.
Mój i Olisi pokoik już wysprzątałam, zostały mi okna. No i kuchnia.... oj z tym to się namęczę, bo sobie malowanie wymyśliłam :-)
mamuśka - miejmy nadzieję że czepiać się nie będzie :-)
Basiu - ja choinkę chyba w poniedziałek ubiorę - tzn ubierzemy - ja i Olina
P. ma męską imprę - ale jakoś słabo piją bo przed chwilą zadzwonił :-) Dobrze, niech wychami z kumplami ;-) chociaż ja jak z nimi jestem jako rodzyneczek to jakoś nie odczuwam tego, że jestem innej płci :-) czystą równo z nimi piję ;-) oni takie jakieś słabe główki mają ;-)

cześć Majuś :-)

reklama
Do góry