reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

hej dziewczynki.. dzisiaj miałam ciekawą nockę,Zosia az 2 razy sie obudzila,potem ja wziełam do mnie do wyrka i juz spała do ranka z mamusią-uwielbiam to...
cały czas ma gorączke,czekam na tego ząbka i jeszcze nic nie widać. teraz widze ze mała próbuje spać...
za chwile wrzuce wam moje zdjęcie, tylko prosze sie nie wystraszyć..:dry:

reklama
Natka,ale jeśli okażesz się fajną laska,to Ci nakopię w tyłek za ten text,żebyśmy się nie przestraszyły! :wściekła/y: :tak: ;-)

Dzieeeeeeeeń dobry wszystkim! :-)

to ja i Zosiulka..
ktoś chętny???:-)

Załączniki

• Zosia Nati i Misiek 234.jpg
    Zosia Nati i Misiek 234.jpg
    601,8 KB · Wyświetleń: 89
  • Zosia Nati i Misiek 186.jpg
    Zosia Nati i Misiek 186.jpg
    719,3 KB · Wyświetleń: 71
  • Zosia Nati i Misiek 192.jpg
    Zosia Nati i Misiek 192.jpg
    811,5 KB · Wyświetleń: 46
Natka,no i w tym momencie,gdybyś była obok,to bym Ci takiego kopsa dała w tyłek,że na pewno byś się nie pozbierała! :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: CUDNA z Ciebie kobietka! Naprawdę! Wyglądasz ślicznie! :-) A Zosia to istny Aniołek. :-) :tak: :-) Śliczne czarne oczka i te pulaski,achhh!!! :-) :-) :-) Ten Twój szanowny naprawdę wiele traci swoim zachowaniem... :dry:

Ja zmykam - odezwę się za jakiś czas. ;-)

te jej czarne ślepka to po tatusiu ma:wściekła/y::wściekła/y:
ja zawsze marzyłam o tym zeby takie mieć...

a ty nie przesadzaj, bo gdybym była troche ładna to ktoś(czytaj M) nie zrobil by mi takiego czegoś.......

ale zauważyłam że brunetki góra!!!!
są bardziej seksowne. ha ha ha:-D
wiecie jaka mam ochote isc na solarium sie troch poopalac... a tu 12 minut kosztuje 9 euro:szok:

reklama
Hejka wszystkim:-)Natka swietne fotki:tak:a ta Twoja corcia normalnie przesliczna:-).U nas dzisiaj chyba najgorsza pogoda jak moze byc,az dola mozna zlapac,.masakra:no:jeszcze jak by tego bylo malo za scana sasiedzi okna wymieniaja i halas jak niewiem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:maly mial ciezka bezsenna noc,to jeszcze teraz mu spac nie dadza:no:zycie...:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry