reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Cześć Tafojek. ;-)

Zuzia jeszcze śpi. :-) Zupkę mam dla Niej ugotowaną - dziś buraczkowa. :tak: Wstanie,zje i jeśli się nie rozpada,to pójdziemy na spacerek. :tak:

reklama
czesc kobietki:-) witam się tymczasem:tak:
zaraz lecę po małego ale wczesniej wpadłam cosik zjesc bo padalam z głodu...

jeszcze nie chcemyśleć ze znowu sama urzęduję:sorry2:...
zeby tak mozna bylo przewijac czas
hana może ty cos nam polecisz??? w koncu bylas z dziecmi:tak:
pa;-)
natka - zalezy ile kasiorki chcecie wydać - to będzie sierpien wiec wszedzie ładnie i gorąco ufffffffff jak pomyślalam:tak:... ja bylam z dzieciakami w turcji i tunezji- wszedzie mi isę podobalo z przewagą na tunezję:tak:

dobra zmiatam po młodego

czesc dziewczynki, fajnie ze dzis troche naskrobalyscie;-)

tafojka ale super z tymi zajeciami, musze u nas cos takiego poszukac.

Ola, Aga jakie wy zorientowane w sprawach urzedowych:szok:
ja jestem zielona i nie wiem nawet co to MOPs:sorry2: ale jak cos doplacaja do przedzszkoli to sie zorientuje chociaz Nikus jeszcze teraz nie pojdzie...

hana kolejny raz nawoluje sie do swojego miasta:-p:-)

Cześć wieczorem...

My dziś z Zuzią byłyśmy sobie na zakupkach w takim wielkim centrum handlowym,no i kupiłam Jej kilka rzeczy,najadłyśmy się i wróciłyśmy do domku. :-) Od razu mi się humor poprawił! :tak:

Ale teraz,kiedy Zuzia już śpi... Jakoś znowu mi tak nie za lekko na duszyczce... :-( :zawstydzona/y:

Marta,MOPS,to jest Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej i u nich możesz się starać o wszelkie,hm... dofinansowania. ;-)

Martucha to Agutka ci wszytsko wyjasnila;)

Agutka fajnie ze milo spedzilyscie dzien:)
ja jak wchodze z Oli do duzego sklepu to ona od razy pyta gdzie tu mozna kupic frytki, wiec zaczynamy od jedzonka a pozniej spokojnie chodzimy po sklepach... :)
a co ciekawego kupilyscie z Zuzka??

ja popoludnie mile, plotki zaliczone, wdrodze do domku zaliczony tez solarek. mloda juz spi

Agutka no to super, musze sprawdzic gdzie to u nas jest i popytac co nam sie nalezy:tak: tylko mam nadzieje ze nie ma takich kolejek jak w urzedzie pracy:baffled:

a ty pochwal sie co nakupowalyscie??

ja zaraz zmykam na gotowe na wszystko bo nadrabiam stare odcinki, w czwartek zaczyna sie 5 sezon!!!!!!!!!! juz sie nie moge doczekac, kocham ten film:-)

reklama
Ola,poszłam z myślą kupna puzzli dla Zuzi i bluzki z autami. :-p Pierwszego nie było odpowiedniego,a drugie miało kosmiczną cenę (w h&m),więc sobie podarowałam. ;-) Ale znalazłam (właśnie w h&m) takie przyprasowanki materiałowe na bluzki - 3 w komplecie - z autami i od razu kupiłyśmy,hihi. :-D Pierwsze co,jak weszłyśmy do domu,to Zuzia złapała za żelazko i kazała mi przyklejać te auta do Jej bluzeczki. :sorry2: :-D :-D :-D :tak:
Do tego taką słodką opaskę do włosków - mam nadzieję,że jak się zrobi cieplej,to Zuzia zechce ją nosić. :-) No i adidaski w Smyku z Cool Clubu,bo mieli mega przecenę. :szok: I auto. :baffled: :-p :-D Patrzyłam też za tymi porcelankami do malowania,ale nie było. :no:
A do jedzenia miałysmy właśnie m.in. frytki,haha. :-D :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry