reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Hana,a co tu dużo mówić... Od listopada ciągnie się za Nami jeden problem,doszedł kolejny i tak sobie żyjemy. :-( :sorry2: No,a na dodatek G. wylądował w sobotę w szpitalu. Ale nie pytajcie dlaczego,nie chcę o tym pisać... Przynajmniej nie narazie... :no: :zawstydzona/y:
przykro mi ze cokolwiek idzie nie tak:sorry2:... i zdrówka dla G.:tak:
hana nie martw sie mam pod nosem Szczecin i tam jezdze do galaxy:-D:-D:-p
haha - no to ja ZAPRASZAM:-);-):tak:

kurka
zgłodniałam

dobrej nocki

reklama
Dzięki Dziewczyny - mam nadzieję,że będzie ok. :tak: :tak: :tak: Najgorzej,że G. jest poza ZG w tym szpitalu,no i nie mamy się jak widywać. :-(

Hana,smacznego :-p i dobrej nocy. ;-)

Martuś,miłej nocki. ;-)

Ola,szukam i szukam i znaleźć nie mogę - wybredna jestem. :dry: :-p

Oluś,tak coś w tym stylu - właśnie je tez oglądałam i najbardziej podpasowały moim "wymaganiom",hahaha. :-p :-D
Jak nic nie znajdę innego,to te zakupię na pewno. :tak:

mi tez sie te podobaja, no ale my mamy jedne puzzle i Oli siedzi przy tym max 5 minut.
wieksza radosc ma z malowania i ostatnio dostala ta paiskoline i jest zachwycona ze ma swoja wlasna piaskownice w domku.
no aj jestem tym mneij zachwycona, no ale coz...

Też myślałam nad tą piaskoliną,ale,chyba,poczekamy do wiosny na piaskownicę - mniej brudu w domu,hahaha. :-D :-p
Kurcze,ciekawe,czy w którymś markecie u Nas takie puzzle są...

Dobra,ja uciekam do wyrka. Polukam trochę tv i postaram się zasnąć. Kolejna nocka w pustym wyrku. :baffled: :-( Chyba sobie Zuzię przetransportuję do siebie. ;-) :-)

Dobrej nocy i do jutra! ;-)

reklama
dobarnoc Agutka.
mam nadzieje ze G szybko wroci do domku.

a cod o piaskoliny, to ja bym tego nie kupila Oliwi, sadze ze ciastolina wystarczy.
ale to dostala od chrzestnej.

ja tez juz uciekam do lozka

dobarnoc dziewczyny

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry