reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Ja właśnie ostatnio odkryłam w ZG taką lodziarnię (którą od dawien dawna mi wszyscy polecali,ale jakoś mi tam zawsze nie po drodze było ;-) ),że najchętniej,to bym do niej chodziła z Zuzią codziennie. :-p Ale fakt,dupa strasznie po tych lodach rośnie. :sorry2: :zawstydzona/y: :-D Dobrze,że to jest 2gi koniec miasta ode mnie,hehe. ;-) :-p

A z tą wolnością,to masz fajnie,achhh. :-) :tak: Ciesz się nią ciesz,bo niedługo się skończy. :-p ;-)
A jak tam tatko? Wyszedł ze szpitala?

reklama
witam
co do ciszkow to u nas w lumpekasach tez sa super rzeczy.
w jednym jak jest dostawa to stale klijentki stoja juz pol godziny przed otwarciem w kolejce.

ja rzeczy po oliwce rozdawalam a czesc zostawilam dla brata i wlasnie sie za neidlugo przydaja bo we wrzesniu urodzi mu sie dzidzia.

majus jaki masz przepis na kokosanke??
Ollka bardzo latwiutki
Skladniki:
3 szkl.maki
1 margaryna
2 lyzeczki proszku do pieczenia
5 jajek
3/4 szlk.cukru
2 paczki wiorkow kokosowych.
1 cukier waniliowy
Make,margaryne,proszek do pieczenia,zoltka,cukier i cukier waniliowy,polonczyc i zagniesc na kruche ciasto(jak ktos lubi mozna dodac kakao)
Bialka ubic na sztywno dodac wiorki kokosowe,i wylac je na ciasto.
Piec 50min.108sC.

Ostatnia edycja:
Dzień dobry w południe. :-)

Oleńko,no to wszystkiego dobrego dla tatki! :-) Pociechy z uroczej wnuczulki,a przede wszystkim ZDRÓWKA! :tak: :tak: :tak:

Niunia,współczuje takiego współlokatora. :baffled: Ja bym już sobie z nim konkretnie porozmawiała. :dry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry