Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Naprawde dziewczyny mam ochote to zrobic,miarka sie przebrala,czekam az mi wplyna pieniadze jede malemu zrobic paszport i wracam do polski,co za jelop po miesiacu mu sie pepkowe przypomnialo,
Niunia,z jednej strony dobrze robisz,bo kurde,ile można to wszystko znosić? Ale z drugiej,to ja bym się zastanowiła,czy to jego czasami nie wypieprzyć,bo przecież to on zawinił. No,chyba,że to jest jego mieszkanie,to wracaj do Polski czym prędzej!
T o nie jest ani jego ani moje bo wynajete,ale niechce juz mi sie znim uzerac,a po drugie szkoda mi tego dziecka i dlatego wole jechac do polski tam przynajmniej odpoczne,a uwierz mi po wczorajszym jestem naprawde wykonczona psychicznie i jescze Kacperka w nocy brzuch bolalale za to teraz slodko spi.
Witam popoludniem,Niunia jesli to faktycznie taki (sorry za slowo)debil to moze faktycznie wruc do Polski,przy takim typie faceta faktycznie mozna sie wykonczyc znam to z wlasnej autopsji.Moj niestety jeszcze maz upil sie w Karola Chrzest,pomomo tego ze go prosilam zeby przy takiej uroczystosci nie bylo alkocholu.A on musial postawic na swoim,a co najbardziej mnie wtedy wkurzylo to to ze w takim dniu nawet nie zajrzal do Karola,wygladalo to tak jakby wodka byla dla niego warzniejsza niz,syn.A Karol wtedy mial kolki i wiekszosc czasu siedzialam z Karolem w pokoju obok.A on jak krol siedzial przy stole,potrafil spaprac nawet tak uroczysty dzien
Ja przy jednym czasem wymiekam,a czworopodziwiam,i maz po libacimoj teraz glopka udaje ze nic nie pamieta,ale wali mnie to skonczylo sie robienie ze mnie idiotki,ze to juz oststni raz...a niedziel ja tez nie lubie.,tak jakos wole inne dni tygodnia;-)