reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
czesc dziewczyny :) widze, ze wam weekend minąl pod znakiem kokosanki :)

majus
mowisz, ze dziewczynki grzeczniejsze? to sie chyba nie sprawdza w przypadku dziewczynek mojej siostry... a jesli ta teoria jest mimo wszystko prawdziwa, to Fąfel da mi w kosc.

niunia - wracaj, wracaj. tylko pytanko, czy ten twoj nie musi wyrazic zgody na ten paszport? jesli tak to nie bedzie ci robil problemow...

moj weekend to jedno wielkie pranie i prasowanie. juz nie mam gdzie tego chowac. i rozczulam sie strasznie nad tymi ubrankami. bo wiem, ze Fąfel jest tuz tuz...
a tymczasem rozrabia mi od poznego popoludnia do samego rana. spac nie mozna. i brzucho mi zwnowu wystartowal, znaczy sie urósł bardzo. a skora na brzuchu taka cienka, ze jak sie go dotyka, to bez problemu mozna wyczyc kostki Fąfelka, szczegolnie raczki. jakbym miala ołówki w brzuchu.

Oli,My dziś się basenizowałyśmy. :-D Po tym wypadzie z Mamą miałam dochę. :sorry2: No i sobie spędziłyśmy milusie popołudnie na ogródku. :-D
No,a poza tym było tak gorąco,że ufff. ;-)

Dori,charakterek Zuzia ma super! :-D Wie czego chce,umie postawić na swoim,jest grzeczną dziewczynką,ale jak każde dziecko,potrafi też pokazać różki. :-D A skąd takie pytanko? :-)
Co do ciuszków,to ja się nad nimi do tej pory rozczulam... :sorry2: :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry