reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Pierwsza! :szok: Złoto moje. :-p :cool2: :-D

Ja tylko wpadłam się przywitać póki Zuzia myje naczynia,a przy okazji podłogę :laugh2: i zmykam się zaraz ogarniać,bo jadę z Mamulą na zakupy. :-)

Majuś,upiekłam wczoraj kokosankę (w moim piekarniku piekło się tylko niecałe 35 minut :-p). :-D :tak: Pyyyyyyyyyyyyyyychota!!! :-) :-) :-) Dzięki za przepis! ;-)

Miłej niedzieli wszystkim życzymy! :-) :tak:

reklama
No i ja sie melduje dziendobry:-)U nas znowu pogoda do bani,ale moze potem wyskocze na spacer z malym.Co do mojego D.zachowuje sie jak by sie nic nie stalo,i tym chyba jeszcze bardziej mnie zmotywowal do wyjazdu,bo chociasz by przeprosil baran jeden:wściekła/y:.Dobra milej niedzieli zycze,do wieczorka;-)

Dzien doberek wszystkim,ale u nas duszno slonko caly czas za chmurami astopni 30 pewnie przyjdzie jakas burza.Dziewczyny ciesze sie ze ciasto smakuje:-):-),przepis znalazlam go w internecie,wiecie puki nie mialam Karola to kuchnie omijalam szerokim lukiem,nie umialam a przedewszystkim nie lubilam gotowac,ale teraz musze zadbac o moje malenstwo i je rozpieszczac.I nawet polubilam ta krzatanine kuchenna,a Karol wprost uwielbia ta kokosanke:-).

agutka aszukasz czegos konkretnego??

a wogole nam dzien dzis minal super, po spanku oliwki poszlysmy na mistrzowstwa europy w hokeju, oliwka mogla sobie pokrzyczec : polska gola:)
a pozniej nposzlysmy do nowo otwrtej sali zabaw dla dzieci, oli byla zachwycona, ja tez.
u nas walsnie tego brakowalo.
a teraz mam sale zabaw niedaleko domu

Oluś - tak. ;-) Ale o tym na zamkniętym. :cool2: :-p

Z tą salą zabaw,to super sprawa! U Nas są 2. :-) No i jeszcze takie salki w marketach,jak chcesz sama iść na zakupy. :cool2: :-p :-D Tyle,że ja mam uraz do takich miejsc,jak mi Zuzia rotawirusa załapała. :-( :zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry