reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

czechow z jakiej bramki wysyłasz te smsy do turcji i czy musiałaś sie zalogować tam zeby je móc wysylać????

dori-ceny ubranek są masakryczne,ja wiekszośc rzeczy kupuje w lumpeksie ale takim cudownym ze szok, ubranka sa sliczne i w naszych sklepach nie ma takich-to sa angielkskie z EARLY DAYS, potem duzo z H&M, LADY BIRD i takie tam różne. i nie są drogie,bo to na kg sie kupuje... mała ma wspaniałe ubranka z tamtąd. przyjedz do leszna a zaprowadze cie tam. w zielonej nie macie jakis fajnych lumków z ubrankami dla niemowląt? mi mała wyrosła z ubranek o rozmiarze 56-62 w 6 tygodni... bo przybrała na wadze 2 kg przez ten czas... a teraz od długiego czasu nosi rozmiar 74 i narazie nie zapowiada sie zeby z niego tak szybko wyrosła...

niunia a ty wszystko nowe kupowałas dla Kacperka?

chyba sprzedam głęboki wózek Zosi bo niepotrzebny jest:eek:

z facebook'a - mam tam profil

reklama
hihihi, ja to lubilam balowac, nie mowie nie. i rozne to byly imprezy. w zaleznosci od okolicznosci, wieku mojego i zasobnosci portwela. inaczej w ogolniaku, inaczej na studiach, inaczej jak troche jezdzilam po swiecie, a zupelnie inaczej jak rozpoczelam "dorosle" zycie, czytaj stala praca, mieszkanie, etc.... najblizsze imprezy to kinder bale... no taki lajf :)

dobra, bede sie zegnac... rodzina jedzie na wakacje, kompa mi zabiera.
do zobaczenia soon (ostatecznie bede jezdzic do rodzicow, zeby sobie na bb z wami posiedziec).
ucalujcie swoje pociechy ode mnie :)

laski ja musze na chwilke spadac..... wieczorem M zawiezie mnie do mojej siostruni na weekend-mieszka 30km stad w niemczech,wiec sobie troche pohasamy:-D
mamy w planach isc na basen z Zośka... ale fajnie,a ja mam nowy strój kąpielowy-kto wie- może ktoś sie skusi na mnie.... hi hi hi
bylabym w szoku:szok:

Zośka na szczescie nie miala kolek,ona wogole jest grzecznym dzieckiem:szok:wszyscy sie dziwia po kim??? po mamusi napewno nie a po ojcu jak wiecie to juz wogóle:dry:
:confused:niewiadomo....
teraz spi ten brzdąc maly,a ja umyłam włosy i musze je wyprostowac jak wyschną:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a tak majus co u was???
Wiesz Karol tak do roczku tez bys super spokojny i tez wszyscy sie dziwili,ale teraz nadrabia brojeniem:-),raz bym dostala zawalu robilam obiad na moment sie odwrucilam a moj urwis zlapal noz,oczywiscie tylko moja w tym wina:zawstydzona/y: :zawstydzona/y::zawstydzona/y:bo zostawilam go na stole od tej pory wszystko co ostre laduje wysoko w szafce.Przy dzieciach trzeba miec oczy wokolo glowy,a i tak zdaza cos zbroic.
A u nas puki co wszystko wporzadku,pogoda piekna to jak najwiecej czasu spendzamy na swiezym powietrzu:-).

reklama
mam nadzieje ze Zosia nie odziedziczy charakterku po tatusiu bo bedzie z niej niezłe ziółko:tak:
jak po mnie to też niezłe ziółko:tak:
to niewiem po kim ma go mieć:dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry