reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Witam sie i ja:-)
u nas jest sliczna sloneczna pogoda,ale juz chyba sie psuc bedzie bo wiatr sie zrywa:eek:
Olka swietne te jajko:-D
a ja mam lenia dzisiaj,bylam rano w sklepie chcialam jakos suknie na plaze kupic ale nic nie bylo ciekawego,a jak bylo to za kosmiczna cene:baffled:mlody spi a ja kawke sobie zrobie:tak:

reklama
moze mi ktos dokladnie wytlumaczyc jak i skad sie wstawia ta buzke z zebami? to ile zabkow dziecko ma i ze rsna kolejne itp. z gory dziekuje :)
dzis odkrylam zabka u mojego synka wiec mnie pili :tak:

Dobry wieczór. ;-)

My dziś cały dzień sospędziłyśmy w domku - cały czas strasznie wiało i do tego co chwilę padało - nie chciałam,żeby mi się Zuzia rozchorowała na ten weekend z moimi Rodzicami... :no:
Wysprzątałyśmy sobie domek na "cycuś - glancuś" :-p ,pobawiłyśmy się,pośmiałyśmy,a teraz Moja Córcia śpi,a ja siedzę sobie z maseczką na mordce. :-p :-D

moze mi ktos dokladnie wytlumaczyc jak i skad sie wstawia ta buzke z zebami? to ile zabkow dziecko ma i ze rsna kolejne itp. z gory dziekuje :)
dzis odkrylam zabka u mojego synka wiec mnie pili :tak:

Pierwsze Ząbki - twórz suwaczki z pierwszymi ząbkami Twojego maluszka! Suwaczki z pierwszymi ząbkami - pokaż je znajomym!

Tam powinno być wszystko pokolei napisane. ;-) I sobie wstawisz tak samo,jak wstawiałaś suwaczek - w sygnaturę. :tak:

Dzień dobry

ja tylko na chwileczkę, nawet nie nadrabiam.

Niestety zaczęły mi się egzaminy, do tego dochodzi praca, do tego jeszcze wystawę fotografii organizuję (w ramach zaliczenia praktyk), do tego jeszcze wciąż nie mogę kupić autka i od niedzieli próbuję wybrać firanki - o zgrozo zwyczajnie nie mam na nic czasu. Rano zaczynam od napisania sobie listy z rzeczami do zrobienia na "dziś". Dlatego mnie nie ma :-(
Olisia zdrowa :-)

Dzień dobry. :-)
Ja się przywitam i uciekamy na śniadanko. :-)
Jak Zuzia pójdzie spać,to ja wyskakuję do solarium. :tak: :-)
Popołudniu idę się dowiedzieć w/s pracy - mam nadzieję,że nie będzie padało...:sorry:
A wieczorkiem,chyba,idziemy z Zuzią do G. spać,bo ma wolną chatę. :cool2: :-p :-D
A jutro mega szykowanie. :eek: :-p

czesc laski:-)

ja tez sie witam, jeju juz czwartek ale ten czas leci:happy:
wczoraj bylam w kinie na anioly i demony a dzis umowilam sie z kumpelka:-)
teraz jedziemy do techo na zakupy bo troche braki we wszystkim.

milego dnia

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry