reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Dziewczynki,nie dziękuję! :-) Napiszę na pewno. ;-)

Ja już po solarce,Zuzia nadal śpi. :-)

Dzisiaj jedna baba mi odpisała (jedna z tych 5 CV,co wysyłałam :baffled:),że oferta pracy już nieaktualna... Jak ch*j! Bo dzisiaj jest od niej też te ogłoszenie wystawione! :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć kobietki.Witam i ja.Widze,że wszystkie jesteście zabiegane i brkuje wam czasu.Ja już jestem po kontroli.Od poniedziałku biegam o jednej kuli.Cholewka miałam w poniedziałek badanie żył isprawdzanie,czy przypadkiem nie ma zakrzepicy-to jedno z ryzyk pooperacyjnych.Wszystko jest ok,ale badanie było bardzo bolesne......najgorsze było wbijanie wenflonów w stopy- boli jak cholera,a potem wpuszczanie kontrastu-dopiero dzisiaj zeszła mi po nim opuchlizna.

Mamo Julci najwazniejsze ze jest o.k.i szybciutko wracaj do pelnego zdrowia:-):tak:
A u nas koszmarna pogoda nawet grad u nas pada,a o deszczu nie wspomne non stop leje sie z nieba:-(

u nas pogoda w kratke, Nikus ma drzemke i jeszcze musimy po mleko skoczyc jak wstanie bo sie skonczylo:sorry:

Mamo Julci ciesze sie ze wszystko ok, najwazniejsze ze do przodu:tak::tak:

majus a jak tam u was??poza brzydka pogoda(i to ma byc czerwiec:eek:)

ciekawe jak Agutka, juz powinna wrocic chyba ze opija od razu:ninja2::rolleyes2:

Martucha,a u nas szystko o.k(ale sie rozpisalam:-D)ale kazdy dzien wyglada prawie tak samo,gotowanie,sprzatanie,zabawy i spacery z Karolem.A ostatnio jestem wieczorami tak padnieta ze prawie zawsze chodze spac z Karolem o 21 spie do 8 rano,a i tak wstaje nieprzytomna i chetnie bym pospala dluzej.

Agutaka i jak wyszlo z praca?

dzien dobry;-) wstawac spiochy:tak::tak:

Majus u nas tez juz powoli rutyna sie robi, tym bardziej ze pogoda nie rozpieszcza:baffled: a u mnie w glowie siedzi praca, strasznie chcialabym juz wrocic..mam narazie jeden pomysl ale poki co nic nie pisze;-)

Myszkowa a jak u ciebie?? napisz cos noooooo, przeciez zaraz nam znikniesz na weekend:sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry