reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

a kuku

dla kacperka - sto latek i szczęsliwego dzieciństwa!!!:-):tak:

agutka - jak było - zuzik mocno się stęsknił?

phantas - a Ty gdzie?- sesja zaliczona - dużo Ci jeszcze zostało?

blizniaczkowa mamusiu - gdzie Ty?...mam nadzieję ze nie podd stertą prasowania:-D

zmiatam - zaraz jakieś kryminalne w tv
buziaki***

reklama
Hej Babeczki w ten cudnie cieplusi i słonkowy dzionek. :-D Ja tak na chwilkę,bo idę chatkę ogarniać,a jak Zuzia pójdzie spać,to mam coś do załatwienia. ;-)

Co do weekendu,to Zuzia tylko w sobotę rano o mnie pytała,ale Ją zagadali i już było ok. :-p ;-) Wczoraj,jak mnie zobaczyła,to aż zaniemówiła. :-D :-p Ale straaaaasznie się ucieszyła i na mój i na G. widok. :tak: :-D
W czwartek,jak spałyśmy u G.,to o 6 rano wstalismy w piątek... Później przed 24 pociąg i o 6 byliśmy w Warszawie. Tam nic nie spaliśmy,bo był taki hałas,że szok. :szok: Pełno ludzi. ;-)
Ślub na 17 - poryczałam się już w momencie ubierania panny młodej. :-p :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:
Wesele - bomba! Mimo zmęczenia,najwięcej się bawiliśmy. :-p G. tak wywijał mną,że myślałam,że zaraz pofrunę. :-D :-p ;-)
O 4 położyliśmy się spać... Czyli 46h na nogach. :sorry:
Wstaliśmy o 10:30 w niedzielę,poprawiny w domku,no i przed 23 pociąg do ZG. O 5 byliśmy na miejscu,poszłam do G. trochę się zdrzemnąć,wstaliśmy o 10,no i koło 12 byłam w domku,bo jeszcze kawka,no a po drodze zakupki. :-)

Jak będę miała fotki,to wstawię. ;-)

Popołudniu byliśmy we Trójkę na spacerku w lasku i Zuzia Nas na krok nie odstępowała. :-D ;-) :-D

O matko,uciekam! Do później! :-)

Agutka super ze wesele udane:))

OJ DZIEWCZYNY U NAS NI9E MA SLONKA, PODESLIJCIE MI TROCHE...
BO WLASNEI UMYLAM DWA OKNA I WYGALDA NA TOZE ZA KILKA MINUT BEDZIE PADAC\...

hej dziewczynki:-) faktycznie zastoj tu niesamowity!

agutka dzieki za zyczonka i bukiet-warto bylo czekac na ciebie;-):-p
no i super ze imprezka udana, w ogole to was podziwiam ale to chyba dlatego ze ja jestem strasznym spiochem i bym tyle nie wytrzymala:no::no::sorry:
no ale mowia ze milosc uskrzydla wiec pewnie dlatego daliscie rade:-)
oczywiscie czekamy na fotki!!

Olcia lap sloneczko-u nas bylo prawie caly dzien oprocz 3 godzin w ktorych grzmialo i lało:sorry::happy:ehhh czerwiec:confused2:

ok zmykam bo mi bateria w komputerze pada, zajrze wieczorkiem, moze ktoras cos napisze;-)

Bry dzień. :-)

My wczoraj popołudniu jednak siedziałyśmy w domu,bo na dworze była taka burza,że szok! :szok: :baffled: :baffled: :baffled:

Martuś,powiem Ci,że ja sama byłam zdziwiona,że tyle wytrzymałam. :sorry: Ale pod koniec wesela,to już normalnie miałam mgłę przed oczami i zasypiałam na stojąco. :-p :zawstydzona/y:

Ok,zmykamy na jakieś śniadanko. ;-)

witam z pyszną kawką:-)
u nas piekne sloneczko wiec niebawem wybywamy, mamy tak w planach wyjazd nad morze dzis wieczorem ale caly czas wisi na wlosku przez pogode nad baltykiem dlatego sie nie nastawiam:confused2:

agutka grunt ze sie wybawilas, nalezalo ci sie:tak:

reklama
A ja właśnie kończe ogarniać dom i niedługo idę odwiedzić Zuziową pediatrę,bo chcę od niej receptę na szczepionkę uodparniającą. :tak: :tak: :tak:

Marta,dla Nas miejsce też jest? :-p :-D ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry