Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dzieki za mile powitaniedzien dobry)
witam nowa mamezagaldaj do nas czesto
)
Agutka co tam u Dori?
my dzisiaj bylysmy w zoo, male srednio zainteresowana, slon jej sie glownie podobal
teraz sobie lezy a ja odpoczywam![]()
Z pewnoscia bede czestym gosciem. A my wlasnie jutro wybieramy sie do zoo,ale nie wiem co z tego bedzie,bo zapowiadaja na jutro u nas 32-34"C,wiec jesli z nieba bedzie sie lal wsciekly zar to sobie odpuszcze malpki i sloniki
Zobaczymy.
Odkąd Zuzia pojawiła się u mnie w brzuszku,to codziennie praktycznie robię Jej fotki.
Najpierw "wewnątrz",a później na "zewnątrz".
;-)

:-)

Miłego dzionka! ;-)witam z grodu Kraka;-) z jakiej dzielnicy jestes??Witajcie! Wlasnie znalazlam to forum i chetnie dolacze do Waszego grona.Jestem mama 6 letniego Dawidka,ktorego od 5 lat wychowuje sama.Obecnie mieszkamy w Krakowie.Fajnie,ze mozna tutaj pogadac z kims kto ma podobna sytuacje.Mam nadzieje,ze przygarniecie Nas do siebie![]()

O,a Ty tez z Krakowa?Superwitam z grodu Kraka;-) z jakiej dzielnicy jestes?
Phantas,żebyś wiedziała.Odkąd Zuzia pojawiła się u mnie w brzuszku,to codziennie praktycznie robię Jej fotki.
![]()
Najpierw "wewnątrz",a później na "zewnątrz".
![]()
;-)