reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
tafi, tato - gratulacje, o jak się cieszę, siedzę sama w pokoju i mam uśmiech od ucha do ucha. Super :-)

a Tato to zajrzał pewnie tylko po to by przeczytać relację z tej pamiętnej soboty :-)
A datę ślubu już wyznaczyliście?? :wink:

Martucha - unikasz odpowiedzi na pytanie Hany :-)

Phantas zajrzał, bo mu powiedziałam, ze dziewczyny nam gratulują i pewnie z ciekawości tu wpadł ;-)

Datę? Hmm... Marzy nam się w dniu naszych urodzin czyli 20.03.2010, ale nie wiemy czy nam się uda...

Martuchaa no właśnie, opowiadaj co to za tajemnica :-)

dzien dobry:))

Tafi ogramne gratulacje:) :)

Martucha super ze wypad wakacyjny udany,a Niko napewno przybierze na wadze.

my narazie w domku, oli ogalada bajki aja sprzatam.

ja już włączam drugą pralkę, muszę jeszcze dziś poprasować.
Znowu mi się nazbierało:baffled:
Boże, żeby mi się chciało tak jak mi się nie chcę! ;-)

cześć Ollka
Dzięki :tak:

ja prasowalam wczortaj wiecozrem, jak wrocilam z mala z sali zabaw.
dzis tylko pranko:)

i obiadu mi sie nie chce gotwac... nawet pomyslu nie mam, dobrze ze chociaz zupa w lodowce jest

Proszę proszę - "wystarczą" oświadczyny i frekwencja skacze do sufitu.....

Dzidzia ma się dobrze - co do mnie to wystarczy powiedzieć kilka zdań. M. wziął sobie wolne w piątek - pojechaliśmy do ikei i do kina - po południu byłam tak zmęczona że ledwo powłóczyłam nogami ... tragedia.....

czesc Olka:-)

powiem wam za jakiś czas ale to tak bez rewelacji jest:-D:-p

tafi super ta piosenka, ja jeszcze Bubble lubie tej wokalistki(kiedys nawet w jakiejs reklamie jogurtu to bylo;-))

lece sie dowiedziec czy dostalismy dofinansowanie do mieszkania:confused: dzis ma byc odpowiedz, no zobaczymy..
a poza tym nie wiem czy wam pisalam ale staramy sie tez o zasilek opiekunczy i cos tam jeszcze, nie pamietam dokladnie wlasnie z powodu choroby Nikusia, no zobaczymy co tam wyjdzie, do miesiaca ma byc odpowiedz...

wpadne na drzemce mlodego, u nas upalnie chyba:happy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry