reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

No jestem i ja, dopiero teraz moj synek usnąl:shocked2:i to w dodatku w wozku,bo cos mu dzisiaj lozeczko nie pasowalo:dry:widze ze tu jakies sfaty odchodza:tak:nono:-D.A ja dzisiaj dzwonilam o paszport i za miesiac jestem umowiona na zlozenie wniosku:tak:a co do mojego D.to bedzie musial wyrazic zgode na paszport,i to zrobi bo nie ma wyjscia,wczoraj powiedzialam mu co o nim mysle i o jego beznadziejnym zachowaniu,chyba sie nawet troche wystaszyl,bo widzial ze tym razem nie zartuje i naprawde lece do polski,ale to dobrze ze wziol sobie to do serca,zobaczymy jak mu zalezy na rodzinie:tak:a ja przynajmniej bede miala wakacje:-)a czy wroce sie okarze:confused:.Natka a jak tobie idzie z M.??

reklama
niunia ja trzymam kciuki za ten paszport na poczatek. ale to nie jest tak, ze on musi wyrazic zgode. mam nadzieje, ze nie bedzie wam robil problemow i zgode wyrazi, ale tez nie ma sily, ktora by go do tego zmusila (no moze poza tesciowa, czyli jego mamusia hihihi)

A kuku! :-p

Ja już po sprzątaniu,po wywiadzie i po prasowaniu,ufff. :-D Można odpocząć,skoro Zuzia jeszcze śpi. :-D :tak:

Tafojka,ja rezerwuję Twojego Oliwierka dla Zuzi - po tej klacie na n-k nie mogę się doczekać,kiedy ich ze sobą poznamy. :-p :-D :-) :-D

Basia,masz super facecika w domu! :-) I Ty wyglądasz bardzo ładnie. :tak: :-)

A takie jedno czasopismo się mną zainteresowało. :-p Bo wiesz jestem wschodzącą gwiazdą. :-D

Taaak,raczej spadającą. :-p A tak poważnie,to była u mnie kobitka z MOPSu. :tak:

Wiem ze nikt go do tego nie zmusi,ale mysle ze nie bedzie robil problemow,bo on nic nie pamieta z tamtej libacji i ja jestem na niego w.......... a on nie wie co robil,i mimo ze tak naprawde zlosc mi przeszla nie pokazuje mu tego bo chce zeby cos do niego dotarlo,a wiem ze dla malego zrobi wszystko i bedzie sie boi zebym mu go nie zabrala,ale teraz musi sie bardzo starc.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry