reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

niunia, przetrzymaj go, masz racje, moze cos do niego jednak dotrze...
I tak zrobie,bo niby z jakiej racji,ja mam wszystko wziasc na siebie a on bedzie baki zbijal:no:napewno nie,ja tez wychowywalam sie bez ojca i wiem jak mamie bylo ciezko zwiazac koniec z koncem,dopoki bede mogla sprobuje wytrzymac,bo sobie to tlumacze ze moze jeszcze do niego do konca nie dotarlo ze skonczyly sie dobre beztroskie czasy:dry:,ale jezeli zrobi jeszcze jeden taki wyskok to bezzastanowienia pakuje walizki i tyle bedzie z tego...

reklama
no chyba nie chcesz, żeby się dwa diabełki zeszły :-D

Hahaha,czekaj czekaj już Ci go Zuzia ustawi,że z Diabełka przemieni się w Aniołka (no dobra,z malutkimi różkami :-p :-D). Zresztą,kto wie,co to by się działo,jakby się zeszli - może byłaby taka cisza i siedzieliby grzeczniutko w pokoiku,że zapomniałybyśmy,że są w domu? :confused: :-p :-D

I tak zrobie,bo niby z jakiej racji,ja mam wszystko wziasc na siebie a on bedzie baki zbijal:no:napewno nie,ja tez wychowywalam sie bez ojca i wiem jak mamie bylo ciezko zwiazac koniec z koncem,dopoki bede mogla sprobuje wytrzymac,bo sobie to tlumacze ze moze jeszcze do niego do konca nie dotarlo ze skonczyly sie dobre beztroskie czasy:dry:,ale jezeli zrobi jeszcze jeden taki wyskok to bezzastanowienia pakuje walizki i tyle bedzie z tego...

Do niektórych całe życie dotrzeć to nie może. :dry: Ale może ten Twój jest wyjątkiem. ;-)
Tak,czy inaczej,trzymam kciuki za paszport! :tak:

I przesyłam moc buziaków dla Was,z okazji pierwszego wspólnego miesiąca. :tak: :-) :tak:

jak dzieci siedzą cicho w pokoju obok, to znaczy, ze cos majstruja... wiec dziewczyny uwazajcie, bo kto wie co z tego bedzie :)

niunia przepraszam,ze pytam, bo to w sumie nie moja sprawa, i jak nie chcesz to nie odpowiadaj... to jestes z ojcem swojego dziecka tylko ze wzgledu na dziecko? ja mowie teraz, nie wczesniej

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry