reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

jak dzieci siedzą cicho w pokoju obok, to znaczy, ze cos majstruja... wiec dziewczyny uwazajcie, bo kto wie co z tego bedzie :)

niunia przepraszam,ze pytam, bo to w sumie nie moja sprawa, i jak nie chcesz to nie odpowiadaj... to jestes z ojcem swojego dziecka tylko ze wzgledu na dziecko? ja mowie teraz, nie wczesniej
Nie tylko dlatego,tak naprawde to cholernie go kocham,i chyba chce cos zmienic na sile,ale naprawde chce wierzyc ze ja nie musze byc kolejna w rodzinie ktora zostaje z dzieckiem po rozwodzie:-(bo w groncie rzeczy to to nie jest zly facet:no:.

reklama
mój też nie jest zły,ale za to głupi jak mój lewy but...
a co do butów, jak bylam u mojej siostry to mi kupil buty adidasa-nawet fajne, on teraz próbbuje jakos prezentami mnie przekabacić....

Nie tylko dlatego,tak naprawde to cholernie go kocham,i chyba chce cos zmienic na sile,ale naprawde chce wierzyc ze ja nie musze byc kolejna w rodzinie ktora zostaje z dzieckiem po rozwodzie:-(bo w groncie rzeczy to to nie jest zly facet:no:.
rozumiem... my wszystkie ich kochamy, a raczej kiedys sie zakochalysmy i konsekwencje tego ponosimy do teraz. tylko z czasem ci nasi krolewicze zamienili sie w zaby.

mój też nie jest zły,ale za to głupi jak mój lewy but...
a co do butów, jak bylam u mojej siostry to mi kupil buty adidasa-nawet fajne, on teraz próbbuje jakos prezentami mnie przekabacić....

Hm... Wg mnie prezenty to nie wszystko. ;-)
A co do leszczyniaków,to tak tak,o Tobie też pamiętam. :-D Tylko,że mi chodziło o osoby z reala. ;-) :-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry