reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

A tak w ogóle,to ja zaraz wypiję całą litrową maślankę,którą mamy mieć na obiad. :sorry2: Bo robimy dziś ziemniaczki z koperkiem,jajko sadzone ze szczypiorkiem i właśnie maślankę. :-D

reklama
Życzę w takim razie miłego spacerowania, zakupowania i w ogóle, bo wszystkie gdzies pouciekałyśie.
U nas jest szarawo i kropiło niedawno więc nie bardzo mi się chce wychodzić z moimi małymi szatanami ;-)

ja niunia dzisiaj na szczęście nie musiałamgotować, bo rosól został z wczoraj i gotowałam dziś tylko makaron :P
Się ustawiłam :P

Wczoraj robiłam jakieś nowe danie z przepisu (tagliatelle z potrawką) i dzisiaj sobie to dogrzejemy. I tak o to w prosty sposób mam dziś wolne od gotowania :)

Tafojka jest z Wielkopolski od stycznia br :P

reklama
Hejka dziewczyny ale sie dzis wkurzylam moj ex wplacil mi na konto 600zl i odrazu polecial do komornika zglosic ze wplacil to 600zl na dlug alimentacyjny,a gdzie bierzace alimenty!!!!!!!!!!.Bylam dzis u komornika i powiedzialam mu ze owszem dostalam te 600zl,ale w tym jest 450zl biezacych alimentow,a nie ze on oszukuje komornika i kity mu wciska ze calosc to dlug,myslal ze w latwy sposob zmniejszy sobie ten dlug.Teraz juz wiem dlaczego nagle chcial przelac ta kase na konto,on ma mnie chyba za idiotke i myslal ze sie nie polapie.Jezu dziewczyny gdzie ja mialam oczy rozum i wszystko inne gdy wiazalam sie z takim debilem.On chyba tego nie rozumie ze te pieniadze naleza sie Karolowi,ja nawet te zasadzone 100zl na mnie wydaje na Karola zeby mu nic nie brakowaloza on kombinuje jak sie da.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry