reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

majuś dobrze że w porę sie spostrzegłaś.
ja na obiad usmażyłam piersi z kurczaka i ziemniaki i do tego surówka.
zrobilam wiecej sosu zeby mi zostało na jutro,bo bede robic kluski śląskie-pierwszy raz w życiu...

reklama
majus nie wiem co powiedziec. chyba tylko to,ze tutaj mozesz go powyzywac na czym swiat stoi. tyle twojego, ze sie wyzalisz i bedzie ci lzej na duszy. a komornik moze nie taki w ciemie bity i zrozumie, w co twoj ex pogrywa.

na pocieszenie, lepsze te 6 stow niz nic.
i on na starosc zostanie sam jak palec, a Ty zawsze bedziesz mogla liczyc na Karola :)

Natka jutro sie wpraszam do ciebie na obiad:tak:uwielbiam kluski slaskie,mniam,.Majus nie denerwuj sie,dobrze ze sie zaowarzylas,ale taki przekret za daleko by nie przeszedl:no:,.a ja dzisiaj zrobie indyka:tak:

majus26 niestety faceci to kanalie... nie wszyscy oczywiście, ale Ci, którzy tak się zachowują to na pewno.
Mój eks ostatnio mi napisał w smsie, że jestem nędznym chamem itd, że żebram o pieniądze...więc same widzicie.
A ja tak naprawdę tylko pytam kiedy będą zaległe alimenty. Co miesiąc bije mu na licznik tysiaczek :P

dori jak było na mieście? połaziłaś troche?
umowilam sie do kosmetyczki na srode i na pedicure na przyszly tydzien. zrobie sobie dobrze :)
polazic polazilam, bo mam skleroze, zalatwilam jedna sprawe, wrocilam do samochodu i sobie przypomnialam o calej reszcie :)
a wystawy sklepowe i spojrzenia ludzi mi uswiadomily, jak bardzo mi brzusio przez ostatni tydzien urosl. jest ogromny, ja przy nim to kropeczka :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry