reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

niunia nic sie nie stało tylko poprostu znowu zebrało mi sie na myślenie o tym wszystkim i wogóle rycze znowu,bo bylo tak fajnie a pajac mi popsuł:wściekła/y:

reklama
bo naprawde w głowie mi sie nie mieści co taki facet moze sobie myslec.
wydaje mi sie że wtedy on o wszystkim zapomina i leci na łeb na szyje do niej...

popatrzyłam znow na nia na naszej klasie i wydaje mi sie ze jestem gruba brzydka i takie tam mi rózne rzeczy głupie do głowy przychodzą.
mam taką ochote sie odchamić!!!!!!!!!!

rycze jak głupia,a myslałam że już sie z tego pozbierałam...
wystarczyła chwilka żeby zacząć myśleć znów o tym i wszystko do mnie wróciło.

Jeszcze mine troche czasu zanim to wszystko przestanie bolec,ja cie doskonale rozumiem z tymi wyrzutami,za jestem brzydka,glupia i wogule...ogladanie jej zdjec,tak bo wyobraz sobie ze to byla nasza kolezanka,ktora spedzala z nami cale dnie,najpierw chcialam ja zabic,pozniej jak na nia patrzylam mialam ochote wymiotowac,za to ze zepsula moj spokoj.Teraz z biegiem czasu sobie mysle ze wcale nie byla lepsza odemnie bo on zostal ze mna,i ty pomysl tak samo,nie teraz bo jeszcze jest zaszybko,ale za jakis czas sie pozbierasz,Aco do do facetow,to pamietaj oni sex traktuja jak zabawe,i czasami wogule nie mysla o konsekfencjach,ale po obejrzeniu twojego profilu na mk,powiem ci ze on naprawde was kocha i mysle ze drugi raz nie popelni tego bledu.Mam nadziej ze ci troche lepiej,a na to wszystko to placz jest najlepszy,ja jeszcze sobie puszczalam chryzantemy zlociste;-)i to dopiero byl ryk.

natka ale czy on dał Ci jakiś powód byś się teraz na niego wkurzała czy wszystko inne Ci się przypomniało?
Nie denerwuj się, bo jesteś ładną dziewczyną i nie wpędzaj się w kompleksy przez faceta...

mamo Julci teraz przeczytałam o naszej modelce. No kurcze gratuluję, super sprawa i nagrody ekstra. Pochwal się pochwal zdjęciami jak tylko je zrobicie!

czechow kochana, współczuję Ci bardzo!

widzisz jaką masz córcię idealną :P

A jeszcze co do odchamiania to ja wtedy.po jakims czasie kupilam sobie pol litra wodki,wypilam to sama,ryczalam jak wol przytym,a na koniec rozpaczy wymiotowalam cala noc,a on pilnowal zebym sie nie udusila:-Da na drugi dzien mi bylo lepiej i chyba po tym wszystkim przestalam rozpaczac,ale wodki do dzisiaj nie tkne:no:a juz dwa lata minely:tak:takze odchamiaj sie ile chcesz,napewno pomoze...

Hej mamuśki.My już z powrotem.Byłam dzisiaj troche z Julką poleniuchowa nad wodą.Pogoda super.Pojechałam z nią 8 km. od mojego miasta do ośrodka wczasowo-rekreacyjnego na Rokitki.Super sprawa.Mała pochlapała się w wodzie a i mamuśka skorzystała troche ze słoneczka.Było fajnie.W drodze do domu Julka zasneła i nadal śpi więc chyba mam z nią byt zapewniony do póżna..A co do zdję to napewno wam pokaże-no w końcu będe musiała się pochwalic swoją gwiazdą.Wiecie najśmieszniejsze jest to,że moja Martyna zgłosiła małą do konkursu jakieś 2 tygodnie temu nic nam nie mówiąc.Jak się teraz okazało Jula przeszła przez eliminacje w grupie wiekowej od 2 do 5 lat.Świetnie sobie poradziła w konkursie a co najśmieszniejsze nawet zaśpiewała piosenke do mikrofonu i to prawie całą LILI BEBE DŻungla.Myślałam,że zesikam się z niej ze śmiechu.Zachowywała się jak stara maleńka.Odpowiadała na wszystkie pytania.Najlepsze było to,że jak zapytali się na jakiej ulicy mieszka powiedziała na Sezamkowej zamiast na SportowejWszyscy mieli ubaw...Natka nie przejmuj się dupkiem bo nie warto...Szkoda twoich nerwów i zdrowia,Ceń się wyżej.Nie ważne jak kto wygląda najważniejsze co ma w głowie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry