reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Oj mamuśki zapomniałam wam się pochwalic.Mija Julka została w sobote małą MISS Jagoda na festynie organizowanym w moim miasteczku.Dostała talon na 1000zł na zakupy w Smyku,sesje zdjęciową w STUDIO JEŻ wózek,lalke i serie kosmetyków dla dzieci firmy Bambino.Jestem bardzo dumna..

Basia powodzenia w odchudzaniu.
Ja się boję odchudzać, bo jak nie zjem tyle ile powinnam to mam wieczorem straszne bóle brzucha, czasem wydaje mi się, że umieram i to się dzieje z głodu...
A ja muszę się zająć ziemniakami...ale jeszcze chwilkę z Wami posiedzę!

Oj mamuśki zapomniałam wam się pochwalic.Mija Julka została w sobote małą MISS Jagoda na festynie organizowanym w moim miasteczku.Dostała talon na 1000zł na zakupy w Smyku,sesje zdjęciową w STUDIO JEŻ wózek,lalke i serie kosmetyków dla dzieci firmy Bambino.Jestem bardzo dumna..

WOW ale superaśnie
gratki wielkie :tak:

mnie bolą kolana od ćwiczeń i wszystkie stawy mi słychac podczas nich ale jakoś jeszcze daję radę

mamciu ale super nagrody!!!!
Z Julki to napewno jakaś modela bedzie jak juz teraz chodzi w szpilach to co dalej.
ale świetnie że wogóle coś takiego wam organizuja,to bylo pewne ze Jula wygra bo kto inny.....:sorry:

Chyba biedulka znowu zapracowana...

a gdzie czechow się znowu podziała?

Jakbyście zgadły - ledwo na gały widzę. Musiałam się przewietrzyć bo miałam mroczki przed oczyma. Sporo rzeczy muszę jeszcze ustawić przed urlopem.

No no no = to fantastycznie. Mała będzie szaleć - a zdjęcia pokaż - pewnie dostaniesz je też w wersji elektronicznej. Fajowo.

A tak na marginesie. Posłałam małą z nianią do lekarza (od dwóch tygodni kaszle w nocy) okazało się że może mieć alergię pokarmową a dodatkow lekarz z jednej strony mnie opieprzyła bo nie powinna przyjmować dziecka z opiekunką (tylko rodzice mogą być albo dziadkowie z aktem notarialnym:eek:) a z drugiej strony pochwaliła jaką mam wspaniałą i "dobrze odżywioną" córeczkę. Nie mogła się nachwalić jaka słodka i inteligetna - aż myślałam że o kimś innym mówi:-p

Tafojka - fajnych sztuczek się nauczyli - a to dopiero początek.

Moja ma wyjmowane szczebelki - i jak chce wyjść a jej nie pozwalam to albo dolnym albo górnym "odwłokiem" wyłazi na zewnątrz łóżka.

dziewczynki sorki ze was znowu tym nudze ale odpowiedzcie mi do cholery jasnej,CO CZUJE TAKI FACET KIEDY MA KOBIETE W DOMU I KILKU MIESIECZNE DZIECKO,A JEZDZI I SIE POSWIECA DLA INNEJ:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Zaraz mnie tu *uj jasny strzeli

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry