reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

i ja się witam :-)

ale smaczne rzeczy gotujecie mniam mniam

u mnie zielona fasolka :cool2:

ja już jeden spacer mam za sobą
no i po wczorajszym leniuchowaniu dziś od rana pucowałam chatę :-D

reklama
Basia dzisiaj wypoczęta, przyjedź do mnie, też jest trochę do roboty :P

Oliwier nauczył się przeskakiwać ze swojego łóżeczka do Amelii, bo stoją jeden za drugim. Rano gdy do nich poszłam siedzieli sobie w łóżeczku Melki i się śmiali. Zadzwoniłam do Tomka czy on przeniósł Oliwiera a on, że nie... teraz jak usypiali Oli zrobił ten sam myk :P
Oh...coraz więksi kombinatorzy się robią!

mamo Julci no brzmi smacznie :-p

I jest bardzo proste.Ucierasz pieczarki na tarce,podsmażasz z cebulką.Dodajesz zielenine- pietruszke ,koperek i doprawiasz do smaku.Do zimnych pieczarek wcierasz żółty ser.i robisz mielone tzn.mięso mielone rozkładasz na dłoni do środka dajesz w/w farsz i robisz kotlety.Smażysz na małym ogniu.I to wszystko.

wiecie co ja lubię sprzątać , ale pod warunkiem że nikt mi nie przeszkadza

a dzieci mają się dobrze
Kuba jest na antybiotyku i idzie ku lepszemu ale po nocy ma tyle flegmy że w drugim pokoju słychać :szok:
Kacper nie przepuści ani dnia w żłobku , pierwsze jego słowa po przebudzeniu
to bieramy się do przedszkola :-)
Bartek ma szlaban , bo pojechał sam nad zalew i wrócił o 21.30 :wściekła/y:i zabrał ze sobą młodszego kolegę , do wyjazdu na kolonię nie wychodzi na dwór czyli do 17.07.
a Pauliny nie ma , ale przynajmniej nie muszę tyle gotować co z nią :-D

a ja się odchudzam ,mam 3 kg mniej
i jestem potwornie głodna !!!!!!!!!!!!!!!!!!
ale się zawzięłam i muszę wytrzymać :tak:

A ja dziś na obiad robię ziemniaczki z piersiami z kurczaka,no i do tego szczypiorek ze śmietanką. :-D
Ostatnio po głowie chodzą mi mielone w sosie z pieczarkami... Chyba w przyszłym tygodniu Nam to zrobię. :-D I jakieś ciacho upiekę,a co! :-D :-p

reklama
Oj Basiu zazdroszcze ci tej silnej woli.Ja też czasami zabieram się do odchudzania ale jakoś mi ono nie bardzo wychodzi.Silna wola wystarcza do chwili kiedy nie zgłodnieję-a potem mnie opuszcza

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry