reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

dzien dobry
Czechow oliwia miala bardzo wrazliwa skure jak byla mala, do tego miala skaze. my dosc szybko przeszlymy na vizir sensitive i pralam w nim wszytko i jej rzeczy i nasze i bylo lepiej. do tego oczywiscie tony kremow.

a ja weszlam sie pochwalic, pisalam wam ostatnio ze dostalam zaproszenie na kolejna rozmowe w sprawie pracy i udalo sie:)
jejku nawet nie wiecie jaka jestem szczesliwa, bede asystentka ksiegowej w firmei remontowo budowlanej, w tej samejw ktorej na poczatku nie chcieli matki z dzieckiem:)

warunki zaproponowali naprawde sensowne:)

Wielkie wielkie gratulacje. Bardzo się cieszę.

Spróbuje jelpa jak się nie uda to sprawdzę inny proszek.

OLKA gratuluje pracy :-)
CZECHOW jak Oliwka miala poltorej miesiaca to trafilysmy n zapalenie pluc.kOLEJNY RAZ to sprawdzalismy czy sie jej mocz nie cofa,bylismy tez na zatrucie i na temp ponad 40 stpdni goraczki.Miala podejzenie zapalenia opon mozgowo rdzeniowych.Z przerostem nadnerczy poszlysmy a wyszlysmy chore do konca zycia na zespol tURNERA :-(.

JA dla relaksu i odstresowania zrobilam sobie pierwszy raz w zyciu tipsy i czuje sie jak kaleka hihihi

No to ładne kwiatki - też sporo przeszłyście. Jestem lekko niedouczona więc oświeć mnie proszę co to jest zespół turnera?

reklama
Olka gratuluje pracy :)) ciesze sie razem z Toba....

Dorota ja mialam podobna sytuacje do Twojej...ale niebede tutaj tego pisac ze wzgledu na podczytujacych(ktorych zreszta pozdrawiam ;/) ja tez troche nie douczona na temat tej choroby,ale niewiem czy ostatnio nie ogladalam rozmow w toku o tej chorobie...pewna nie jestem....

Olka gratuluje pracy :)) ciesze sie razem z Toba....

Dorota ja mialam podobna sytuacje do Twojej...ale niebede tutaj tego pisac ze wzgledu na podczytujacych(ktorych zreszta pozdrawiam ;/) ja tez troche nie douczona na temat tej choroby,ale niewiem czy ostatnio nie ogladalam rozmow w toku o tej chorobie...pewna nie jestem....
No to w srocie.Zdrowe osoby czyli my dzewczyny mamy 46 chromosomow XX zapis u zdrowej kobiety jest 46XX u chlopaka 46XY .Moja Oliwka ma zapis 45 X czyli nie ma clego X:-(.
akie dziewczynki bardzo pomau rosna oliwka ma prawie poltorej roku a ma tylko 74 cm i wazy prawie 11 kg.za jakies 2/3 lata moze nawet wczesniej bede oliwce podawala codziennie hormon wzrostu,poprzez codzienne zastrzyki.W wieku okolo 5 lat dostanie estrogen w plasterkach.Jak bedzie milala nascie lat to hormony kobiece.OLIWKA nie dostanie miesiaczki ani piersi.Bedzie bezplodna.Jej jajniki juz teraz sa w trakcie zanikania tak jakby oliwka miala nenopauze teraz:-(.
Grozi jej cukrzyca i otylosc a oliwka non stop cos je.
Witaj.Bardzo mi przykro ,że Twój związek się rozpada,ale powiem Ci jedno lepiej prędzej niż póżniej.Wiem co znaczy alkocholizm w rodzinie bo kiedyś i ja to przerabiałam z eksem.Wiem przez co przechodzisz.Witaj wśród nas
dzieki.

Wtajcie ja nadal u kolezanki.Jutro jade do domu choc wcale mi sie nie chce.
Z m JUZ SIE DOGADAC NIE UMIEM odnosnie oliwki i jego odwiedzin.Ida swieta i tez jest juz problem.Jak wroce do domu to zmienie zamki .Non stop go uswadamiam ze to juz koniec i chyba pomalu to do niego dochodzi.

Dzieki dziewzyny :-).
Ja jeszcze u kolezanki jestem .Dzis wracam do domu.Oliwka jest chora .Jak mi sie uda to pojde z nia tutaj do lekarza .Bo u siebie dzis nie zdaze a weekend sie zbliza i nie bedzie gdzie isc z ia do pediatry.Jest wkurzona bo kasy na leki nie mam a pozatym juz za dlugo Oliwka nie byla chora :-(.Az poltorej miesiaca temu byl chora :-(

reklama
a ja otworzyłam, bardzo uroczy :-).

Dorota ja również współczuję choroby dziecka, to jedna z tych najtrudniejszych rzeczy w życiu, z którymi musimy sobie poradzić. życzę dużo siły i cierpliwości.

ja jestem niesamowicie dumna, bo młody już pełne trzy tygodnie jest zdrowy hehe, ale teraz złapał katar i nie wiem co z nim zrobić od poniedziałku :dry:. niby to tylko katar, ale zawsze od tego się zaczyna. no i jeszcze pochwalę się, jest przełom w kwestii mycia zębów! tak jak planowałam, kupiłam niedawno szczoteczkę elektryczną i młody teraz chce myć zęby 5 razy dziennie :-D. pomagam mu trochę, ale ładnie nawet myje sam, porządnie z każdej strony. uff co za ulga. jeszcze tylko pampersy zostały...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry