Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. dobrze robisz,badz przy nim slina,nie daj po sobie poznac,ze cos cie boliSorki dziewczyny ze ja tak dzis samolubnie ale dostalam lekkiego dola.Przy wszystkich a zwlaszcza przy M jestem super silna i zawzieta i pewna siebie a wieczorem sie poplakala.Bo jednak to nasze rostanie przezywam.Jednak przez tyle lat on byl a teraz nie ma.Kochalam go skoro tyle czasu staralam sie aby nam sie udalo i nie potrafie tak w 5 minut sie odkochac.Nie chce z nim byc i na 99 % nie chce go a ten 1 % teskni :-( .Musze byc silna i twarda ale czasem to nie jest latwe.
Oliwka chora .Pojechalam dzis z nia na pogotowie do lekarza i dostala antybiotyk.Jak zwykle gardlo :-(.
Jutro rano jade z nia na komisje,3 majcie kciuki.Jutro M przejezdza do Malej na pare odzin.Chyba musze cos inneo sobie zaplanowac bo nie moge tak z nim siedziec.Chcialabym aby w srode przyjechal bo ja chcialam isc do szkoly dla radzicow .Jest jeszcze tego 8 tygodni.Pozniej w niedziele M przyjedzie do Oliwki a w poniedzialek on chce ja wziasc na caly dzien :-(.Nie wiem jak ja to przezyje .
Sorki ale musialam sie wyzalic.
.