reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Rydzynku nasz- znam jednego ojca wdowca... i on korzystał z pomocy właśnie psychologa dziecięcego. Tobie też to polecam. On powie ci jak rozmawiać z dzieckiem stosownie do jego wieku. Trzymaj się ciepło.

reklama
hejka,co tu tak pusto,ja prawie mam dzis wolne,mloda lezy w lozku i oglada ben10,zaraz usnie
a mnie cos zwielo wieczorem na porzadki w kuchni,pulki przesowne pomyte i ladnie poukladane,teraz czas na naczynia i obnizenie jednej polki jak nie ma nikogo po rozmowy

JA JESTEM
CZYTAM TEKSTY KTORE WKLEILAS W LINKU. CIEKAWE SA:)
MY DZIS ZALICZYLYSMY ZAKUPY DO PRZEDSZKOLA, WSZYTKO JUZ MAMY TZNZ ARTYKOLOW PALSTYCZNYCH.

Oliwka juz spi.
my zebranie do przedskzola mamy ost sierpnia i wtedy sie wszystko okarze,ale pewnie bedziemy sie zbierac po jakies kwocie i z przedszkola panie beda kupowac w hurtowni,1 taniej,2 wszystkie dzieci beda mieli to samo

Cholera a ja jestem zła - u nas ani widu ani słychu o spotkaniu wszystkiego dowiaduje się z poczty pantoflowej - co mnie wkurza jeszcze bardziej. Nie wiem co kupić a oni się obudzą jak wszystkie promocje pójdą w las. Wrrrr

reklama
dzien dobry mamuski:)
u nas lista wisi juz od polowy miesiaca.
lepiej kupic wczesniej bo we wrzesniu wiecej oplatw przedskzolu bedzie. a organizacyjne zebranie dopiero na poczatku wrzesnia, zerowki tylko wczesniej maja.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry