Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
sama nie wiem... poki co usiluje sie jakos do wsyztkiego zdystansowac... zeby przemyslec pewne sprawy...Bedzie dobrze, myślę, że jesli się naprawdę kochacie i jesteście dla siebie to wszystko się ułoży![]()
bardzo fajny plac zabaw dla dzieci jest w parku Jordana kolo Błoń,inne musialam pomyslec,bo w scislym srodniesciu zadko gdzie sa prawdziwe plac zabawU nas są balerinki ale nie pamiętam ceny - musiałabym zerknąć. Tylko że wyjeżdżam i będę dopiero w poniedziałek.
Ale 20 pln to dobra cena - u nas chyba było 40
a tak z innej beczki - czy ktoś zna jakiś fajny plac zabaw w kraku?
bardzo fajny plac zabaw dla dzieci jest w parku Jordana kolo Błoń,inne musialam pomyslec,bo w scislym srodniesciu zadko gdzie sa prawdziwe plac zabaw
a wybierasz sie do Krakowa w weekand??
ojj nic sie nie pochwalilas,a jutro byscie sie tez wybierali??Jestem już w kraku - a dokładniej rzecz biorąc w tenczynku - jest ładna pogoda to nie będziemu tu siedzieć, w szczególności że tu na wsi nic nie ma...Park Jordana mówisz - zobaczymy czy nam się uda tam dotrzeć. Dzięki