Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
sama nie wiem... poki co usiluje sie jakos do wsyztkiego zdystansowac... zeby przemyslec pewne sprawy...Bedzie dobrze, myślę, że jesli się naprawdę kochacie i jesteście dla siebie to wszystko się ułoży![]()
bardzo fajny plac zabaw dla dzieci jest w parku Jordana kolo Błoń,inne musialam pomyslec,bo w scislym srodniesciu zadko gdzie sa prawdziwe plac zabawU nas są balerinki ale nie pamiętam ceny - musiałabym zerknąć. Tylko że wyjeżdżam i będę dopiero w poniedziałek.
Ale 20 pln to dobra cena - u nas chyba było 40
a tak z innej beczki - czy ktoś zna jakiś fajny plac zabaw w kraku?
bardzo fajny plac zabaw dla dzieci jest w parku Jordana kolo Błoń,inne musialam pomyslec,bo w scislym srodniesciu zadko gdzie sa prawdziwe plac zabaw
a wybierasz sie do Krakowa w weekand??
ojj nic sie nie pochwalilas,a jutro byscie sie tez wybierali??Jestem już w kraku - a dokładniej rzecz biorąc w tenczynku - jest ładna pogoda to nie będziemu tu siedzieć, w szczególności że tu na wsi nic nie ma...Park Jordana mówisz - zobaczymy czy nam się uda tam dotrzeć. Dzięki