Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
do ograniczenia praw liczyc bedzie to,ze nie odwiedza,tylko jego relacje z dzieckiem,a nie twoje z ex,ze nie mozesz doprosic sie o autosamotna-mama23 witaj niestety że na takim forum, ciesz się dzidzią i dużo dużo siły
ollka22 ja tak myślę że złożę o ograniczenie praw rodzicielskich poczekam jeszcze trochę aż dostanę wypowiedzenie i łącznie może można o zmianę nazwiska i alimenty, jeśli od stycznia do tej pory nie miał czasu przyjechać ostatnio jeszcze bardziej mu odwaliło, nie mogę się doprosić mojego samochodu który mi rozbił, wczoraj się pokłóciliśmi miał dziś przyprowadzić i nie odbierał telefonu a dzwoniłam ze sto razy bo dostałam takiego nerwa i teraz wyłączył telefon, myślę że jak tak dalej będzie postępować to z ograniczeniem a może nawet z zabraniem praw rodzicielskich nie powinno być problemu. Tym bardziej że jak już po rozstaniu nerw opadł to nawet chciałam żeby miał kontakt z małym, chyba się łudziłam że wrócimy do siebie, ale on tylko obiecywał że dojedzie i nigdy nie dojechał. No a jak dziś tak się zachował to już nawet nie widzę sensu zchodzić się z kimś takim. No bezsilna się czuję mieszkamy od siebie 160 km, jestem bez samochodu i nawet nie widzę sensu tam jechać i go szukać bo on to taki "powsinoga" jak nie odebrałby telefonu i nie powiedział gdzie jest mogłabym go szukać kilka dni i nie wiem czy by mi się udało. Jestem załamana jak że taki się okazał, jeszcze z miesiąc temu + 8 dni mówił, że mnie kocha a dziś nie mogę się doprosić mojego własnego samochodu.

wiesz mało się widują, bo M. dużo pracuje. ale jak M. codziennie dzwoni, żeby z nim pogadać i cały czas wypytuje o niego,jaimis to nie sa poki co istotne powody do odebrania praw, nie jestescie razem i na tej zasadzie sad ograniczy mu wladze, ale odebranie juz nie jest tak latwe.
wtedyw gre wchodza badania w rodzinnym osrodku diagnostycznym, mediacje...
a nazwiska bez jego zgody nie zmienisz poki ma pelne lub czesciowe prawa do dziecka.
brzoskwinkaa to widze ze twoj ex przynajmneij nie olal syna i to jest wazne.
bo to co jest miedzy doroslymi nie powinnosie odbijac na dziecku