reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
alonga to fajny weekend sie zapowiada.
moj bedzie raczej spatajacy...
a imprezka za tydzien... urodizny oliwi, nie chce ich odwolywac bo juz mam wsyztko ladnie zalatwione i zgrane w czasie

domanska szkoda z praca... moze jedna k uda sie zta opieka dla dzieci na poczateka pozniej moze udalo by sie na nocki przejsc

Domanska86 kurczaczki szkoda tej pracy, a dałabyś radę dzień dom dzieci w nocy praca? a tam nie ma nocek?

Ja niedługo też będę szukać pracy bo mój kontrakt się kończy, a ostatnio rozmawiałam z kolesiem który przyjmuje do pracy, niestety w budownictwie inżynierów i twierdzi że on odrzuca wszystkie cv jeśli ktoś nie pracuje dłużej niż pół roku. No a u mnie w rodzinnym mieście to bida z nędzą jeśli chodzi o pracę, a praca na wyjeżdzie wiąże się z kwaterą.

Z dzidzią już lepiej kupiłam inhalatorek ze smoczkiem i w domu ślicznie sobie siedzi i zero płaczu, szkoda że tak póżno przysłali.

Miłej niedzieli niedzieli u nas jakoś smętna. A jak twoja Alonqa twoja po imprezce? Ja już nie pamiętam co to impreza:-(

dzien dobry

u nas dalej szpital... do oliwi dolacyzl dziadek, ktory jest gorzej chory niz ona...

jaimis dobrze ze maly juz lepiej, my jak trzeba tez inhalujemy w domku.

u nas tez zpraca fatalnie... ogolnie ciezko cos znalezc...

koltunek oliwia od tyg na lekach, po2 dnaich bylo juz fajnie i wtedy znow bylo pogorszenie,w czwartek znow u lekarza i antybiotyk.
do teog moj tata sie rozlozyl, jak sie okazalo jakis mocny wirus, wcozraj nie chcieli go za abrdzo do domu puscic, z racji tegoze pracuje w szpitalu mial wszytkie badania... i wyniki nie sa fajne. wiec mam 2 chorych w domu...

dobrze ze w czwartek bedzie moja mama, bedzie troche luzu.
a mloda musze wyleczyc bow sobote ma urodziny

To duzo zdrówka dla oliwki i taty, ostatnio przechodziłam to z moja mała skonczyło sie tez na antybiotyku na szczescie moja rzadko juz choruje choc był czas , ze chorowała bardzo czesto

reklama
natka moaj od wrzesnia co chwile, pierwszy rok przedszkola byl o wiele ,lepszy niz ten.. koszmar jakis.

teraz juz ponad godzine spi.
zobaczymy co powie jutro lekarka.

o, natka jestes ze slaskiego, skad dokladnie??

a ile lat ma twoja mala?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry