reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
zostalo mi jeszcze 20 stron do przeczytania. ale pisze co nastepuje
mama - super nagroda, gratuluje.. bez zdjęc sie nie obejdzie.... i koniecznie zdjecia lazienki musisz nam tu wrzucic. umieram z ciekawosci.

basia trzymam kciuki za twoje odchudzanie. trzy kilo to juz bardzo dobrze.a pewie bedzie jeszcze lepiej.

natka powinnas w le dostac za wlazenie na nk na profil tej pindy. katujesz sie w ten sposob. i gadasz glupoty, agutka ma racje, bo ty natka albo lustra nie masz w domu, albo faktycznie stuknieta jestes. super laska z ciebie. i przestan sie to tej laluni porownywac. bo przyjade do tej twojej holandii i wlasnonożnie do tylka nakopię!

ja zostalam bez kompa. teraz jestem u rodzicow i korzystam. gotuja mi wlasnie obiadek a ja sie bb'izuję.
jeszcze nie urodzilam :) chociaz od dzisiaj oficjalnie juz moge. zaczelam 37 tc. jupi.
rozmawialam sobie wczoraj z Fąfelkiem i sie dogadalismy, ze albo urodzi sie dzisiaj (moje urodziny, ale bylby prezent), albo za cztery tygodnie, w terminie, 08.08.08.

to wracam do czytania i pewnie cos jeszcze napisze.

dla dori

Załączniki

• bukiet roz.jpg
    bukiet roz.jpg
    48,2 KB · Wyświetleń: 34
Moja babcia mi pomaga przy małych. Jakoś idzie powolutku. Na początku bałam się, ze złamie im rączkę lub nóżkę przy zakładaniu ciuszków i zdejmowaniu.
Teraz jest już ok.

W Trójmieście jest strasznie ciepło. Dziewczynki spocone i nie wiem jak je ubierać.

Wczoraj byli teściowe(nie doszli) odwiedzić małe. Przynieśli kwiatki i zabawki, ciuszki oraz pampersy dla małych. Jestem szczęśliwa, ze się interesują.

Ile czasu mieliście okres po porodzie?? Czy jajniki Was bolały?? Jak długo boli brzuch na dole po CC??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry