reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

jak małe ci śpią w nocy? -> 3 - 4 godzinny a dzisiaj zdarzyło się, że w ogóle się nie obudziły w nocy. zadziwiają mnie.
jak karmisz? butelka czy pierś? -> Natalkę tylko butelką bo ma inne mleczko. Gosia tylko piersią.

reklama
cisowianka gratuluje bliźniaczek, możemy sobie rączkę podać tylko, że ja mam chłopca i dziewczynkę (2 lata)
ja miałam cc, jakiś czas bolał mnie brzuch po nacięciu trzeba mocno pilnować by rana była czysta, a krwawiłam jakieś 4 tygodnie bardzo słabo.

natka życzę miłego spacerku, my wróciliśmy od psychologa, wszystko gra przed chwilką padało więc uciekliśmy do domu a teraz jest pięknie a już wszystko rozpakowałam i dzieciaki poprzebierałam... cóź za złośliwa natura :P

dori Wszystkiego Najlepszego!

cisowianka,ale dziecko nie może być uczulone na TWOJE mleko, moze byc uczulone jedynie na bialko które sie w nim znajduje,jest to białko które przenika do twojego pokarmu z nabiału,czyli mleka krowiego,serów,jogurtów i innych przetworów mlecznych,ale nigdy dziecko nie może być uczulone na mleko matki!!!!
może musisz spróbować ograniczyć spożywanie nabiału:tak:

natka ja karmiłam piersią tylko miesiąc, bo potem (mogę podziękowac swojemu byłemu męzowi) straciłam pokarm...stres etc.

Oliwier od razu zajadał mleko NAN z Amelią miałam przeboje, ale po czasie tez w końcu zaakceptowała to mleko.

Z dzieciaczkami jest tak różnie...

Hejka dziewczyny.Ja tylko na chwilke,bo musze jechac Kacperka zarejstrowac do lekarza.Dori wszystkiego najlepszego i spelnienia wszystkich marzen:-):-):-).Cisowianka gratulacje,dwie pociechy:-):-):-).brawo i powodzonka:tak:.Dobra zmykam,do wieczorka:cool2:tajniaki-haha

reklama
JA tylko na chwile,zjednilsmy jajesnice zcukinia i wychodzimy do sklepu i na dzialeczce,sklep do 18 wiec warto sie juz ruszec domu,bomam kawalek:-D

DORI WSZYSTKIEGO NAJ,NAJLEPSZEGO
SPEŁNIENIA MARZEŃ

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry