reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Hej mamuśki.Właśnie wróciliśmy z Rokitek -ośrodek nad wodą.Było super a ja się troche przypaliłam-na brązowo oczywiście ale plecy troche bolą.Dori i ja życze wszystkiego naj naj...

reklama
jestem i ja :-)

DORI spełnienia wszystkich marzeń

CISOWIANKA troche dziwi mnie postawa lekarki , która tygodniowemu dziecku odstawia pierś też uważam że najpierw to Ty powinnaś przejść na diete
a powiedź na która dobę wyszłaś ze szpitala ?
co do cc to różnie bywa z bólem , ja miałam 4 cięcia i żadnego nie mogę do siebie porównać , każde było inne

w temacie spotkania to ja tak nieśmiało bym się przyłączyła :cool2:
fajnie było by Was poznać w realu
Mi pasuje każdy termin i jakby co to zabieram najmłodszą dwójkę :-)

więcej nien pamiętam :sorry:

Cześć wieczorem.

Dotarłam dopiero teraz,bo niedawno nad ZG przeszła ogrooooooooomna burza. :szok: A najgorsze w tym wszystkim było to,że mój Brat nie miał jak wrócić do domu,bo dosłownie było oberwanie chmury,a jemu,jak na złość rozkraczył sie skuter! I drań jeden nie odbierał telefonu,a na koniec go wyłączył,a my z Mamą odchodziłyśmy od zmysłów! :wściekła/y: Już chciałam go konkretnie opierniczyć,ale żal mi się go zrobiło,jak taki przemoknięty wszedł do domu,a później na klęczka naprawiał skuter... :-( :zawstydzona/y:

Dori,to ja Ci życzę aby Fąfelek okazał się Fąfelkiem,bo co Ty zrobisz z tym ogromem "męskich" ciuszków? :szok: :-) Dobrze,że powróciłaś jeszcze w dwupaku! :-) :tak:

co do tesciow to faktycznie milo ze sie interesuja.
moi niedoszli tesciowie widzieli oliwke ostatnio jak miala roczek, super prawda??

Powiem Ci,Oluś,że super... Bo Zuzi ani Jej tata,ani dziadkowie od jego strony,nie widzieli ani razu... :no: :-( Zero jakiegokolwiek zainteresowania,ech...

agutka co do tatusia oliwi to widzial ja w lipcu zeszlego roku i to mu wystarczy, nie komentuje tego boi szkoda slow.
ale lepsze to nzi jakby mial wpadac jak mu sie oniej przypomni.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry