Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ollka22- spełnię ))).. Muszę się tylko 1. się odpowiednio nastawić na spotkanie po 5 latach 2. wgłębić w przepisy i uszykować odpowiednia strategię dowody... ))
Ollka no własnie odebranie praw a ja o tym nie mam zielonego pojęcia... Nie wiem jak to wygląda, jakie trzeba miec dokumenty, jakie badania czy wizyta z psychologiem.... No nie wiem nic... Dopiero zaczynam temat....
anne ja nie mialam prkatycznie nic, zadnych dokumentow itp... od razuzaznaczylam ze badania w osrodku odpadaja bo mala nie koajrzy ojca i chce zeby tak zostalo i po 2 rozprwach bylo po wszystkim
hej dziewczyny, piszę z prośbą o pomoc i poradę.
Z chłopakiem ponad rok wychowaliśmy wspólnie malucha no ale postanowilismy ze sie rozejdziemy. decyzja juz pewna. Problem tylko w tym że ja jestem totalnie bez jakichkolwiek pomysłow na przyszlosc. Jestem zalamana.
Nie mam gdzie sie podziac, obecnie mieszkam u Tesciow no ale jutro muszę odejsc tylko gdzie? I za co ja sie utrzymam? jak wy sobie radzicie?
Pozdrawiam Was wszystkie
Dzisiaj mam juz TOTALNIE dosc. Z checia wyszlabym z domu i poszla odpoczac ..ale sama..Mam dosc -na zakupy z mala, do lekarza z mala.Mam dosc tych piskow, placzu o niewiadomo o co...na chwile nie moge jej zostawic samej ...bo zaraz wstaje i krzyk bo sie przewraca!!Spokojnie nie mozna iscdo toalety bo ryk..Poprostu wymiekam
Ja myślę, że to taki wiek, bo u nas od jakiegoś czasu robi się podobnie. Sporo sam się bawi - nie mogę narzekać, ale są takie momenty w ciągu dnia, że siedziałby obok mnie.