martunia415
Zaangażowana w BB
Witajcie
Lulka może gosiek-26 ma racje może jest dla was jeszcze jakaś szansa?? Czasem wystarczy iskierka maleńka na to aby jednak wrócic do tego co było bi jesli jest coś w sercu to znaczy że to się tak całkiem nie skończyło. No ale to już sama musisz wiedziec
Ja dzisiaj wolny dzien, troche cos w domu sie zrobiło, drewno przywieźli trzeba było wrzucic do szopki a jutro znowu do pracy
oj już mam czasem dośc tego wszystkiego
Lulka może gosiek-26 ma racje może jest dla was jeszcze jakaś szansa?? Czasem wystarczy iskierka maleńka na to aby jednak wrócic do tego co było bi jesli jest coś w sercu to znaczy że to się tak całkiem nie skończyło. No ale to już sama musisz wiedziec
Ja dzisiaj wolny dzien, troche cos w domu sie zrobiło, drewno przywieźli trzeba było wrzucic do szopki a jutro znowu do pracy

Wiesz to dobry moment żebyś sobie przemyślała czego ty chcesz dla siebie właśnie teraz jeszcze jak dzidziuś się nie pojawił, jak sobie dalej to wszystko wyobrażasz, bo wiesz wydaje mi się że duży wpływ na nasze życie ma nasze nastwienie, zawsze chyba spodziewałam się najgorszego i skupiałam się na tym co złego przewidziałam a teraz postanowiłam nigdy więcej chcę żeby dobre rzeczy mnie spotykały i nimi się cieszę, tzn nie stałam się "hura optymistą" czasami się zastanawiam jak się kontrakt skończy co dalej ale nie skupiam się na tym zawsze jakoś będzie a liczy się teraz :-) A chłopczyk czy panienka i tak będzie kochane, a jak znosisz ciążę super wrażenie podglądać dzidziusia :-) A znajoma zaczęła 7 miesiąc i jej dzidzia się uparła że nie pokaże czy jest oną czy onym co badanie lekarz podejrzewa inną płeć