reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

hej, ja sie jak zastanowie to bym znala, jedna to rodzicow znajoma, ma corke z 5 lat starsza ode mnie, druga to siostra kolezanki z pracy,

a u nas ok, w domu wesolo,bo ja z moja i siora z dziecmi to dzieciom sie nie nudzi, plus do tego roraty codziennie, odrabianie lekcji i inne zajecia i leci dzien za dniem,nawet nie ma jak czasem wejsc na neta

anne,ges milo,ze sie odezwalas po czasie :)
a co to za ksiazka ?? chyba kiedys pisaliscie o niej??dobrze pamietam

reklama
anne-ges ja jestem nie dzisiejsza nie mam netu w domu tylko w pracy, nie mam konta na allegro i jak czegoś chcę dręczę znajomych, nawet nie mam konta internetowego to ja tylko na facebooku się pojawiam jak jest wiadomość :-) Ale mi tam dobrze z tym po pracy - bo siedzę po godzinach - wolę z synkiem spędzić czas.
Cieszę się że z tatą lepiej teraz musi o siebie dbać.
A ja teraz czytam o współuzależnieniu, "toksyczna miłość" to poprostu książka o mnie, a wszędzie gdzie czytam o współuzależnieniu każą podnieść samoocenę to jak przerobię wszystkie pozycje które mam o toksyczności to zacznę czytać o poprawie samooceny. Dobrze że trafiłam na koleżankę która ma podobne prolemy bo namówiła mnie do czytania a tam wszędzie jest napisane że mogłabym się współuzależnić od syna i stworzyć małego potwora "związkofillla" i skrzywić jego życie, nawet chwilami się zastanawiam nad psychoterapią ale nie wiem.... pożyjemy zobaczymy...
ravenalka a dzięki za podpowiedz poszukami i przeczytam :-)

A ja dostałam 2 wielkie reklamówy słodyczy dla dziecka z okazji świąt.... hmmm ... mój jest na nie za mały lepiej by jakieś zabawki kupili, no ale i tak że coś dali..

reklama
Ja nie lubię świąt, od kiedy zamieszkałam ZNOWU z mamą nie sprzatam bo czuję się jak gość ;-) straszna córka.... a wogóle po co sprzątać, myć okna na zimę jak deszcz, śnieg czy tam śniego-deszcz je pobrudzi lepiej sprzątać na wiosnę:-D
iwona-33 a jak tam sprawy sercowe?

A ja byłam ostatnio na imprezie służbowej 9 babek i reszta chłopa i jakoś pałałam do nich niechęcią.... czy ja jeszcze kiedyś będę w stanioe komuś zaufać????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry