Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a ja sie pochwale kupilam swoje pierwsze 4 kolkasuper trafilam na praktycznie nie uzywany wozek babeczka wyjezdza za granice i szybko chciala go sprzedac wiec i super nowy i w bardzo fajnej cenie
a juz w normalnym sklepie kupilam nosidelko i jestem mega zadowolona
![]()
ravenalka i sie nie ma co dziwic. startowa waga Twojej corki jest naprawde imponujaca. dlugosc zreszta tez. dla porownania moj Filip wazyl 3000g i mial 48cm.
Wczoraj w końcu wybrałam się do gina... pierwszy raz od porodu. I pierwszy raz trafiłam na tak miłego lekarza, pyta mnie ile mam lat, czy rodziłam, czy chłopiec, czy dziewczynka i na końcu o wagę dziecka. Jak odpowiedziałam na to ostatnie pytanie, to upuścił długopis na biurko![]()
ehh no zobaczymy czy pojdzie za tydzien i jak sie bedzie zachowywal bo np ze mna do lekarza nie chcial chodzic bo powiedzial ze on sie nudzic nie bedzie![]()
inamorate ja tez odgruzowuje... eh moje dziecko to lubie balagan robic

moja ślicznotkazdjecie z czwartku
![]()
co do jedzenia to moj alan tez wszytki wpiernicza![]()

; moja Pyśka bardzo lubiła bakusie do czasu aż dostała takiego parcha ,że 2 tyg to leczyłam
cholera wie co oni tam za świństwa dodają
...Twoja córa na pierwszym miejscu, brawo:-)
miałaś CC

tempa strzala ze mnie 
wczoraj 3 godziny chcialam dodac zdjecie do suwaczka i w koncu musialam zrobic to w awatarze bo sie nie udalo
lat ma 31 ale wiesz u facetow wiek nie idzie w parze z rozumem
ja mysle ze to i tak tylko chwilowa chec popisania sie jaki to on dobry nie jest
no ciekawe czy pojdzie.. gratuluje nowego zakupu, fajnie ze juz masz, ja nie moge sie zdecydowac.. jak ci sie uda to wrzuc jakies zdjecie alobo chociaz napisz jaki to? moze zgapie

: