reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Dziekuje dziewczyny za odpowiedzi.. w takim razie bede czatowac na promocje tych premium care.. narazie chce kupic chociaz paczke bo nie wiadomo jaka Malutka sie urodzi a jakies musze miec:)
uuuu 10 pampkow na dobe nawet nie wiedzialam ze tyle idzie:-):szok:
pozniej pewnie tez przejde na jakies tańsze jesli nie bedzie od nich uczulenia ale na początek chce te najlepsze:-D

reklama
emilka no to premium care są naprawdę super:tak: a jak maleństwo będzie dobrze znosić inne pieluszki to polecam te biedronkowe :-) U mnie się sprawdziły i pampersy teraz to tylko na dłuższe wyjazdy lub czasami na noc, ale to i tak tylko wtedy jak trafie jakieś w promocji. Obecnie na pieluszki wydaje ok 120 zł miesięcznie, więc luz:-)

Tłumaczyłam właśnie mojej córce, co to są tampony, bo bardzo chciała spróbować jak to smakuje:-) chyba nadrabiam braki moich rodziców w uświadamianiu:-D bo tekst mojej córki, który mnie kładzie na łopatki "mamusiu, wykąpiesz się ze mną, nie masz okresu?":-D:-D

martttika moja kumpela dla synka (8miesiecy) kupuje wlasnie te Dada i jest bardzo zadowolona.. sprobuje najpierw tych P.premium care a po jakims czasie bede sobie probowac innych jesli pupka Małej na to pozwoli:-) 120zł to chyba całkiem spoko:)
ravenalka no to chyba Ci sie zaczyna:-)
raczkowa ciebie tez czekaja pytania ale z nieco "innej beczki":-)

elena rozm 4
raczkowa ja własnie boje się tych pytań z "innej beczki". Myślę, że o tamponach byłoby prościej mi wytłumaczyć...

Laski lecę spać, bo jutro do roboty. Miłego weekendu! :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry