reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

pusto tu dziś :(

u mnie w pracy patologii ciąg dalszy:-( Powiem Wam, że to wszystko to jakiś koszmar, a ja czuje się jakbym pracowała w burdelu:no: Któregoś razu po pracy szef zabrał dziewczyny do siebie do domu:szok::szok::szok: Nie było tam tylko mnie i dwóch innych co mają rozum w głowie. Wyobrażacie to sobie? Ogólnie widać, że teraz mają z nim lepsze układy, a menadżerka dzisiaj powiedziała dziewczynom na zmianie, że kogoś zwolni, ale jeszcze nie powie kogo. Super dowiemy się w czwartek:sorry:Nie wiem czemu, ale czuję, że to będę ja, bo nie mam w zwyczaju w dziwne sposoby zdobywać sympatii u przełożonych...

reklama
ehhh szkoda gadac co sie dzieje w tym kraju :no: czlowiek chce normalnie pracowac to jeszcze dziwke musi z siebie robic co za patologia :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ale nie przejmuj sie martttika znajdziesz szybko nowa i duzo lepsza prace :tak::tak:

Raczkowa no teraz mozemy byc na bierząco:)
martttika a no widzisz w kazdej pracy znajdą sie takie dupowlazy.. stawiają kariere nad opinie i zasady:eek: trzymam kciuki zeby menadzerka miała oczy.. a moze miała na mysli jakąś inną pracownice ktora nie chciała "wejsc głębiej" albo wrecz przeciwnie "wzlazła szefowi za głeboko":-D

MARTTTIKA chore to co sie u ciebie dzieje.... totalna patologia....

ja po wykladach, oliwka byla w tym czasie byla w parku z dziadkiem, pobawila sie bo multum kolezaek bylo.

raczkowa kazde dziecko lubi troche balaganic,taki ich urok:)

Raczkowa wlasnie fajnie ze tylko jeszcz miesiac, bedziesz miala to juz za sobą i Synusia przy sobie przez całe lato.. a ja musze czekac na rozpoczecie roku szkolenego:baffled:

raczkowa spokojnie, moja balaganiara po ojcu....
dzis sie wyszalala i szybko padla..

ja to sie przy oliwi nawet kawe nauczylam pic jak mala byla.... wczesniej to nigdy nie pilam

emilka wiem wiem ze fajnie bedzie ze juz tylko miesiac i bede Go miec ale perspektywa porodu.... :szok::szok::szok:

olka ja tez kawy wogole nie pije myslisz ze syn da mi tak popalic ze bede musiala sie nauczyc pic ? :szok::-D:-D

martttika ja tez lubie porzadek i raczej nie robie balaganu no ale przy dziecku to na pewno bedzie trudne heh :eek:

reklama
raczkowa jeszcze 4 dni i zaczniemy wielkie odliczanie:-D, a poród....za 1,5 m-c bedzie tylko wspomnieniem:tak:

jaimis, pani doktor to jedna z ulubionych zabaw, ma zestaw małego doktora i leczy miśki na ospę:-D:-D, albo mnie każe leczyć bo jej synek ma gorączkę ( na urodziny dostała lalkę której po naciśnięciu ręki wychodzą wypieki na policzkach:szok:)
synuś dobry co się będzie z młódkami oglądał, woli doświadczone kobiety:-D:-D

martttika, może szfuncio doceni to ,że nie pchacie mu się w gacie i zwolni jedną z tych pseduo-pracownic, a może to tylko zagranie psychologiczne i nikogo nie zwolni:confused:

ollka, za nim się obejrzymy to Ty prawko skończysz:-)

Młoda, mi dała dziś popalić:crazy: miała jeden z takich dni (na szczęście rzadko to się zdarza, bo chyba bym osiwiała) kiedy wychodzi z niej gen złośliwości odziedziczony po tatusiu:wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry