reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

rowerek fajny pomysl,ale Oliwia dostala od babci niedawno nowy.

jak nic nie znajde ty nic kupie jej prezentu.
poczekam na cos fajnego:))

reklama
Pochwal się jaki?

Nie powiem... Ciężko było mi się na cokolwiek zdecydować - za duży wybór... :sorry2: :-p

AUTO Parking - garaż 4 poziomy z drogą 1,5 m (369554134) - Aukcje internetowe Allegro

Tyle,że w Naszym jezdnia ma 3m. :-D

5719.jpg

Zuzia zachwycona! W końcu Jej ukochane auta mają rozrywkę. :-D ;-) :-D

mamciu ale co co sprawe wymysla cos nowego
napierwszej sprawie o laiemnty zakladal nowa rodzine,wynajal mieszkanie...ale tylko na czas trwania sprawy
teraz mieszka u rodzicow i te jego papiery zostaly zlozone kilak dni po tym jak byla sprawa z dziadkami.
a sedzina pewnie jzu ma wyrobaina opinie an jego temat, co sprawa to inne klamstwa, a na tej o ograniczenie praw sie nawet nei pojawil....

z tego co mi8 mowial prawnik u ktorego pisalam pozew bedzie mial ciezko po takim cyrku ajki odstawia,a tenprawnik zna sedizne ktora prowadzi moje sprawy.

ja mam nadzieje ze jakzawsze wszysko ajkos sie ulozy.

Zuzia właśnie też,od razu,jak tylko otworzy oczka i wyciągnę Ją z łóżeczka,to leci do tej zjeżdżalni i robi autami "bziuuu bziuuuuu". :laugh2: :-D :laugh2:
U Nas nie ma dnia,żebyśmy chociaż chwilę nie pochodziły przy ulicy,żeby pooglądać auta. :sorry2: Zuzia jest w nich,już kupę czasu,zakochana,że hej! :laugh2: Ja już Jej,chyba,zaklepię miejsce w samochodówce. :sorry2: :laugh2: :-D :-p

Zuzia ma w domu kilka lalek,ale się nimi nigdy nie interesowała. :sorry2: Spojrzała,co to i odłożyła na bok. :sorry2: :-p :laugh2:
A auta były od zawsze,hehe. :laugh2: :-D :laugh2: Oprócz nich uznaje tylko Misia i Krecika,z którymi śpi. :sorry2: :-p :-D

Ola,miłego spacerku. :-)

reklama
my przed 19 wrocilym,sy ze dlugiego spacerku, oliwk znajdla kolacje polozyla sie i spi...
dobrze zezdazylam ja okapac:))

a tak wogole to mala znow wyciagnela mnie do bratowej na lody iod jutra jestem na diecie

Do góry