Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
poziomkowa po co takie smęty czytać lepiej męża przytul :-)

poziomkowa szkoda że i tobie się sypneło po co tylko podczytujesz powrzeszcz na niego na los powyzywaj to dobra terapia ;-);-);-) Bo to nie jest sprawiedliwe że jednym wszystko łatwo i lekko a inni ciągle pod górkę ;-)
Ale co można sobie ponarzekać pobiadolić ale trzeba żyć i warto. Ta kasa teraz to naprawdę problem wszystko kosztuje z praca źle ahhh ciężkie czasy. A jak synuś odpieluchowany?? Bo ja mojego chcę dać od września do przedszkola ale my jeszcze w pieluchach
Mozi no to teraz tylko wyglądać w tv tancereczkę twoja będę ;-) A kasa szok ja dojeżdżam do pracy do innej miejscowości kasa idzie na paliwo... i znowu podwyżki zapowiadają jak co roku na wiosnę, a wiadomo jak paliwo idzie do góry to wszystko idzie do góry :-(
ja mam problem bo pracuję a babcia nie chce odpieluchowywać :-( podobno 1 marca trzeba iść do przedszkola złożyć kartę i ja mam powiedzieć że dziecko odpieluchowane tylko czasami zapomina
muszę iść bez synuncia bo mój zaraz się wygada że pieluchę ma
... Szkoda słów na tych ojców, egoiści