reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Czesc kobietki,jestem i ja:-)ale mam dzisiaj senny dzien:no:wogule taka jakas nieprzytomna chodze:dry:.Zastanawiam sie co by tu dzisiaj robic,bo niby slonce swieci ale za cieplo to nie jest:sorry2:niewiem chyba pojde spac,bo reszta domownikow tez jeszcze lezy:baffled:tylko zawsze ja musze wstac:wściekła/y:,Agutka trzymam kciuki zeby ci wyszlo i czekamy na pozytywne wiesci:tak:dobra ide sie za cos wziasc bo naprawde zaraz usne;-)do pozniej:cool2:

reklama
dzień dobry!
Agutka powodzenia w tej sprawie w której jesteś taka tajemnicza. Trzymam kciuki aby było wszystko po Twojej myśli :tak::tak::tak:

Życzę spokojnej leniwej niedzieli :-)

Ajć kurna. :-( Powiem Wam,że wczoraj taki błąd popełniłam,że dziś nie dałam rady tego naprawić... :-( :-( :-( Może we wtorek... Ja to jestem jednak porypana. :-( Ta mi smutno... A zarazem mam takiego nerwa na siebie,że szok! :wściekła/y: :zawstydzona/y: :-(

No nic,zmykam z Zuzią na spacerek... Odezwę się później albo dopiero jutro. ;-)

Miłego popołudnia!

Ale tu cisza! :szok: Przecież weekend już się skończył. :-p

Ja zmykam ogarnąc chatkę - mam do posprzątania 2 piętra. :sorry2: Ale siłę mam,bo wczoraj zasnęłam razem z Zuzią o 20:30! :szok: :szok: :szok: :-D :-D :-D I wstałam o 6,bo moja Kochana Psina chciała siusiu. :sorry2: :-p Wyspałam się,jak niepamiętam,kiedy ostatnio! :-) :tak: :tak: :tak: :-D

wogolew to dostalam pismo od komorniak ze tatus znow zaczal pracowac, wiec moze jakas kasa wplynie, chyba ze jak zwylke sie zwolni

a tak wogole to dzwnilam tam bo w zaleglosciach jakie tamw ypisali barkuje 400 zl i wiecie co pana od aliemntow nie ma i nikt nie potrafi tego wyjasnic

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry