reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

ale mnie wkurzyli ze szok i jeszcze chcieli sie wylgac glupotami a jak im nie wyszlo to kazali mi zadzwnic w cxwartek do pana ktory sie tym zajmuje
a wczwartek pewnie uslysze ze go nie ma... facet nie lubi ze mna dyskutowac:))
wiec pewnie zrobie mu niespodzianke i sie tam przejade

reklama
Masz racje najlepiej takie sprawy zalatwic to osobiscie:tak::tak:.Moj komornik zaczol sciagac tatusiowi po 150zl miesiecznie.Pewnie dostaje szalu,bo ma juz drugie dziecko na swiecie,ale jest sam sobie winien calej tej sytuacji.

A ja wrocilam z badan:-(no i okazalo sie ze to wcale nie woda jest w tych jaderkach:baffled:i najlepsze jest to ze jeszcze nie wiedza co,w ciagu dwuch tyg ma miec zrobione usg i potem zobacza:confused:bo dzisiaj mieli za duzo ludzi na usg i nie mogli nas przyjac:wściekła/y:ja pikole co za :wściekła/y::wściekła/y:,najlepiej lekarz mowi do mnie ze jak by np w ciagu tych dwuch tygodni Kacper zaczął wymiotowac albo cos to mam natychmiast do niego dzwonic:angry:pocieszyciel:dry:,ale mam nerwa i znowu mu tyle krwi zabrali:no::-(,no nic ide na spacer bo chociasz pogoda sie poprawila:tak:,A Natka to z tej polski wrocila??;-)

majus u nas an poczatku z zaleglosciami to sciagal kolo 900 zl miesiecznie. ja dostawalam ponad 700i tatus zrezygnowal z naprawde dobrej pracy
a co do kolejenego dziecka touniego sie pojawi jakos w siperpniu ztego co ostatnio mowil w sadzie

reklama
niunia ale to chyba dobrze, że to nie woda w jąderkach Małego?!
Mam nadzieję, że za niedługo już będzie po kłopocie. Niestety tak działa nasza służba zdrowia.

Ollka tatuś zrezygnował z dobrej pracy, żeby nie było z czego ściągać alimentów? Boże takich to powiesić za...
Przejdź się przejdź do tego komornika. U nas stanęło na tym, że za dwa miesiące zalega z alimentami i powiedział mi, że dostanę pieniądze jak przywiozę dzieci do jego miejsca zamieszkania tak jak jest w wyroku sądu. Ładny szantaż, prawda? Zaznaczam, że mam je dostawac na adres poznański za pokwitowaniem...

Majus, Ollka ju się postarali o następne dzieciaki, no nieźle...

Gdzie jest Natka86?

Basia.J zdróweczka dla Kacperka, co mu się to przyplątało?

Moi śpią, Tomek w pracy a ja jakaś nerwowa od rana...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry