reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Tafojko mojemu to wogule szybko poszlo,Karol ma rok i 9mies,a ma juz od miesiadza przyrodniego brata.Dla mnie to jest chore ja jak bym nie potrafila wychowac jednego dziecka to bym nie powolywala na swiat drugiego.
Olka moj ex w sadzie tez sie wyparl ze ma inna i ze bedzie mial drugie dziecko,niezly tatus z niego ,Karola ze tak brzytko powiem ma w dupie a do drugiego dziecka sie nie przyznal.Ach czasami mysle ze swiat zwariowal.

reklama
no i koniec czasu dla mnie...malego czas zabrac z kozy;-)
Justyka - doczytalam co gotujesz:-p smacznego

poczytalam az oko mi się zamykalo tak mi się kimać chce...siorka z pracy wrocila - teraz jakis obiadek trzeba szykować bo niedlugo rodzice wracają:tak:
papa

Basiu oni sami jeszcze nie sa pewni czy to sa wodniaczki czy nie,ale jakos tam sprawdzali swiatlem i wogule przewracali te jadra:baffled:i patrzyli jak by tam nie wiadomo co bylo:no:wkoncu sie skonsultowali i podjeli decyzje o usg,no ale ze nie ma wolnego terminu to trzeba czekac:wściekła/y:.Basiu a powiedz mi jak te wodniaczki schodza,bo niewiem czy to ma wylatywac,czy samoistnie zanika:confused:.Bo Kacperkowi to wylatuje i przy tym strasznie placze:sorry2:

majus to moj sie przyznal, tylko jego rodzice to ukryli przed sadem.
albo ta karta ciazy jest lewa.. przy nimto wszystko mozliwe, niby cche dzieki temu obnizyc aliemnty...
zobaczymy jak to bedzie, dzis mial ostatni dzien na skomprltowanie dokumentow w sadzie.

jejku, mam dzis lenia, mala rozrabia,oj jak aj bym chciala zeby ona poszla spac

Basiu oni sami jeszcze nie sa pewni czy to sa wodniaczki czy nie,ale jakos tam sprawdzali swiatlem i wogule przewracali te jadra:baffled:i patrzyli jak by tam nie wiadomo co bylo:no:wkoncu sie skonsultowali i podjeli decyzje o usg,no ale ze nie ma wolnego terminu to trzeba czekac:wściekła/y:.Basiu a powiedz mi jak te wodniaczki schodza,bo niewiem czy to ma wylatywac,czy samoistnie zanika:confused:.Bo Kacperkowi to wylatuje i przy tym strasznie placze:sorry2:

wchłaniają się samoistnie
a wodniaczki nie są w samych jądrach tylko wokół
u moich chłopców pediatra diagnozowała gołym okiem
a Usg tylko potwierdzało
dziwne dla mnie to sprawdzanie światłem :confused:
musisz spokojnie poczekać do wizyty
i fakt że lekarze to czasem nie mają wyobraźni , i zamiast uspokajać toi straszą :-(
ale skoro zdecydowali że można poczekać na usg to znaczy że to nic bardzo pilnego a to dobry znak :tak:

ja wróciłąm od lekarza i mamy antybiotyk
i chyba czeka nas diagnoza migdała trzeciego :dry:

wiem Basiu... wcale jeszcze nie zamierzam...tu rodzice mnie pilnują zebym jadla i jakoś normalnie funkcjonowala--- nie denerwuje się czekając na niego az wroci z pracy, zaczynam się śmiac znaczy się jestem weselsza:tak:
dzis mu napisalam pare slow od serca ale z dziwnym dla mnie spokojem...kiedys kiedy bym pisala takie wynurzenia ryczalabym jak glupia przy klawiaturze:-( odpisal---ze się poryczal, ze wiele zrozumial, zebym dala mu szanse i takie tam---pewnie dam - bo dla mnie rodzina znaczy wszystko--ja nie prezestalam kochać, mną zadne wątpliwości nie targaly--- to on zwątpil i wątpil przez ostanie prawie 8 juz miesięcy robiąc mi systematycznie jazde psychiczną----jestem juz spokojna - juz tak nie boli

dobrej nocki
dzieciaki juz spią
ide na kanapkę jakis filmik pooglądać

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry