reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Humor do bani,Justyś. :-( Masakra. :baffled: Jutro będę coś z tym humorem robić,bo przecież tak żyć się nie da. :no: Mam nadzieję,że te działania przyniosą oczekiwany skutek no i cała akcja ruszy do przodu,a nie będzie stała ciągle w punkcie wyjścia. :baffled: ;-)
A dzionek spokojnie - zimno strasznie było,więc poszłyśmy pokupować kilka duperelków na wyjazd,no i lista zakupów już prawie zamknięta. ;-) Bez wózka to muszę je robić ratami,hehehe. :-D :-p
A jak tam u Ciebie? Kurczak się udał i smakował Panu T.,czy się okazało,że i w takich potrawach nie gustuje? :-p :sorry2:

Dobry wieczor;-)Natka jak po wakacjach:cool2:opowiadaj co tam w polsce slychac:confused:.Agutka ja juz chyba sie domyslam co to za sprawa,ale nie bede zapeszac oby poszlo jak najlepiej:tak:,a moj synus teraz padl ze zmeczenia:-(i zaowarzylam ze jak chcial zrobic siku to plakal ajak juz zrobil to przestal:confused:nic z tego nie rozumiem:no::-(

niunia12a przykro mi bardzo, jeśli Twojego synka coś boli :-(

Agutka podobno smakował obiadek tylko narzekał, że było mało :-p
No i Rybcia powodzenia w "tej" sprawie. Życzę Ci, żeby wszytstko się jutro udało. No i uśmiechaj się!:-)

My oglądamy "Z archiwum X" bo się własnie zaczął na polsacie.

Acha no muszę (ktoś mnie tutaj z tyłu przymusza:cool2:) napisać, że mam w domu mistrza mahjong'a :-D:-D:-D:-D:-D
Jego rekord to 3 min 36, ale ja go pokonam...MUSZĘ!!!!!! :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

Niunia,dobry wieczór. :-) A może coś Kacpra tam szczypie? Nie odparzył sobie pupci?
Co do tej sprawy,to na pewno nie jest ta,o której myślisz. ;-) Z mojej wypowiedzi można było tak wywnioskować,ale to jest bardziej zawiła sytuacja. :tak: :baffled: :zawstydzona/y:

Justyś,nie dziękuję. ;-)
A co do obiadu,to niech szanowny Pan i Władca :-p nie narzeka,bo mógł w ogóle nie dostać,hehehehe. :-) :-p :-) I niech się tak nie chwali. :cool2: Bo i tak wiem,że Ty go bez problemu pokonasz,ha! :-D
Miłego oglądanka Xowatego filmu. :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry