Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
majus my tez przymusowo siedzialysmy w domku
mam nadziejeze jutro nie bedzie padac.
wiesz fajnie masz ze synek oglada tv, oliwka nie chce patrzec...
raz na ajksi czas zoabczy bajke,a le to max 10 minut
Zuzia też jakoś szczególnie nie przepada za oglądaniem bajek. ;-) Tzn. bajki np. lecą,a Ona zajmuje się czymś innym i tylko słucha,co mówią w tv,czy tam na kompie.
U Nas dzisiaj też było strasznie zimno,ale na spacerku byłysmy. ;-)
Od czwartku ma przyjść,podobno,ocieplenie. Oby! :-)
w Wawie lało cały dzień, a ja musiałam jechać do pracy i to z Krystianem ,
zanim doszliśmy do przystanku (3 minutki) już miał spodnie mokre - na szczęście miałam zapas.
Który nie wystarczył na długo .
Dobrze, że pracuję blisko centrum handlowego i że są wyprzedaże :-).
Zakupiłam 3 pary spodni, 2 pary skarpetek i kalosze,
i tylko jedna para skarpetek dojechała sucha do domu .
A mieliśmy ze sobą parasol - ja nawet tak bardzo nie zmokłam
Agutko przylanczam sie do Olki super fotki.
Karol ostatnio tak jakos zaczol ogladac bajki,predzej interesowaly go tylko reklamy,a teraz jak maniak patszal by w telewizor caly dzien.
Mam nadzieje ze w koncu bedzie cieplo,bo jak na razie lato jest tylko z nazwy,a pogoda w kratke.
A mnie zirytowało, bo Krystian na wsi potrafił pół dnia bajki na dvd oglądać i nie można było go niczym odciągnąć od TV i po powrocie powiedzieliśmy mu że telewizor się zepsuł, drugi dzień bez TV, wg mnie jest super.
Wreszcie znowu zaczyna się zabawkami bawić, nawet dziś bajkę wysłuchał na wieży, bo tak to tylko dvd i dvd, wszystko inne nudne.
J@gódko,no to mieliście przygodę - nie zazdroszczę. Ale dobrze,że mogłaś po drodze kupić jakiś zapas ciuszków - zawsze chociaż chwilkę byłaś sucha. ;-)