reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Agutka ten zapas ciuchów to dla Krystiana, ja grzecznie pod parasolem szłam :-p, a on do każdej większej kałuży wskakiwał - wyrywał mi się jak tylko mógł :baffled:

reklama
Olka czsami faktycznie nie wiem ze mam dziecko,ale swoje i tak zdarzy zbroic.
Chociaz by wczoraj u sasiadow bylo pelno dzieciakow,spuscilm go ma chwile z oka,a on czmychnol juz do nich.Pobilam chyba rekord w biegach krutko dystansowych,z ruwnoczesnym zawalem serca bo dorwalam go dopiero na srodku ulicy.Dzieki Bogu ze nie jechalo zadne auto,nawet nie chce myslec co by wtedy bylo.Caly czas jestem na siebie wsciekla:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:,przydal by mi sie pozadny kopniak w dupe.

Ja z Karolem mam tak samo gdy jestesmy na dworzu,wszedzie go pelno wszedzie musi zajrzec.W domu juz jest spokojniejszy bo ma mniejsze pole manewru:-)Normalnie powinnam dac na msze ze nic sie nie stalo,ale co sie najadlam strachu to najadlam,ale wnioski z tego wyciagnelam teraz juz go na ulamek sekundy z oka nie spuszcze.

wiem Basiu... wcale jeszcze nie zamierzam...tu rodzice mnie pilnują zebym jadla i jakoś normalnie funkcjonowala--- nie denerwuje się czekając na niego az wroci z pracy, zaczynam się śmiac znaczy się jestem weselsza:tak:
dzis mu napisalam pare slow od serca ale z dziwnym dla mnie spokojem...kiedys kiedy bym pisala takie wynurzenia ryczalabym jak glupia przy klawiaturze:-( odpisal---ze się poryczal, ze wiele zrozumial, zebym dala mu szanse i takie tam---pewnie dam - bo dla mnie rodzina znaczy wszystko--ja nie prezestalam kochać, mną zadne wątpliwości nie targaly--- to on zwątpil i wątpil przez ostanie prawie 8 juz miesięcy robiąc mi systematycznie jazde psychiczną----jestem juz spokojna - juz tak nie boli

dobrej nocki
dzieciaki juz spią
ide na kanapkę jakis filmik pooglądać
i bardzo dobrze
Dobry wieczor;-)Natka jak po wakacjach:cool2:opowiadaj co tam w polsce slychac:confused:.Agutka ja juz chyba sie domyslam co to za sprawa,ale nie bede zapeszac oby poszlo jak najlepiej:tak:,a moj synus teraz padl ze zmeczenia:-(i zaowarzylam ze jak chcial zrobic siku to plakal ajak juz zrobil to przestal:confused:nic z tego nie rozumiem:no::-(
analizę moczu bym zrobiła :sorry2:
i jakiś dobry urolog by się przydał a nie tylko chirurg może tam jakaś przepuchlina jest lub coś innego ale dobrze że masz już termin usg po nim wszystko będzie wiadomo , albo może spróbuj dostać się wcześniej , powiedź o swoich obserwacjach że jak ma siusiać to ewidentnie go boli może zrobią to usg wcześniej

AGUTKA super foty

JAGODA witaj :-)

więcej nie pamiętam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry