Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

,przydal by mi sie pozadny kopniak w dupe.agutka to pora spacjuz![]()
;-)
Bo Ona chodzić nie umie - umie tylko biegać.
;-) 
i bardzo dobrzewiem Basiu... wcale jeszcze nie zamierzam...tu rodzice mnie pilnują zebym jadla i jakoś normalnie funkcjonowala--- nie denerwuje się czekając na niego az wroci z pracy, zaczynam się śmiac znaczy się jestem weselsza
dzis mu napisalam pare slow od serca ale z dziwnym dla mnie spokojem...kiedys kiedy bym pisala takie wynurzenia ryczalabym jak glupia przy klawiaturze:-( odpisal---ze się poryczal, ze wiele zrozumial, zebym dala mu szanse i takie tam---pewnie dam - bo dla mnie rodzina znaczy wszystko--ja nie prezestalam kochać, mną zadne wątpliwości nie targaly--- to on zwątpil i wątpil przez ostanie prawie 8 juz miesięcy robiąc mi systematycznie jazde psychiczną----jestem juz spokojna - juz tak nie boli
dobrej nocki
dzieciaki juz spią
ide na kanapkę jakis filmik pooglądać
analizę moczu bym zrobiłaDobry wieczor;-)Natka jak po wakacjachopowiadaj co tam w polsce slychac
.Agutka ja juz chyba sie domyslam co to za sprawa,ale nie bede zapeszac oby poszlo jak najlepiej
,a moj synus teraz padl ze zmeczenia:-(i zaowarzylam ze jak chcial zrobic siku to plakal ajak juz zrobil to przestal
nic z tego nie rozumiem
:-(