reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
aha, posatnowila dzis znow zadzwonic do komornika, i okazalo sie ze pan od alimentow jednak jest i dowiedzialm sie tyle ze poprzedni zakald pracy przeslalaim kase i podobno przelali mi juz to an konto.
tylko szkoda ze tego nie amm an koncie, pewnie dzis przeleja.
a ciesze sie bow poniedzilek mam szczepeienie i przynajmneij mam an nie kase.

I ja się witam. :-) Ale tylko na chwilunię,bo zaraz idę robić obiad i prasować. :dry: :-p

Hana,dzięki śliczne! :-)

Ola,super,że będziesz miała kaskę! Cieszę się bardzo! :-) I normalnie :szok:,że ten facet w końcu podszedł do telefonu! :szok: :-p

no i jestem
po spacerku...maly juz położony i o dziwo cisza ...do obiadu przyszykowane-teraz tylko czekac na siorke:tak:
u mnie szanowny m pisze, błaga o przebaczenie, ze doznal wstrząsu i takie tam:sorry2:... nie wiem---wiecie - wszystko biore przez pryzmat jego dziecinstwa---rodzice się rozwiedli i on chcąc nie chcąc dochodząc do takiej granicy naszego związku zaczął wszystko pieprzyc- jakby niemozliwe bylo szczesliwe zycie razem dalej

ola - do dentysty sadysty - a nie kłaśc sie ...
Justynka - widze ze Ty na maxa robisz wszystko gdy dzieciaczki aktywne- a gdy one idą spać to luz blus--- ja tez tak robie:tak: haha a ostatnio to nawet jak sie wczesniej obudzi to nie biore go przed 14.30:confused:... sam ze sobą tez musi się nauczyc byc--- no i mniejsze sprzeciwy juz mam:cool2:
agutka - a Ty kiedy odpoczniesz?:-)
dobra - zmiatam konczyc ksiazkę i chyba jakies II śniadanko:-p

reklama
u mnie szanowny m pisze, błaga o przebaczenie, ze doznal wstrząsu i takie tam:sorry2:... [/quote]

tylko szkoda że nie ma czarodzijskiej gumki , która wymazałaby to co usłyszałaś i czego nie dasz rady zapomnieć :sorry2:

a powiedź co planujesz ?

a wogóle dzień dobry
ja mam w domu włąśnie dwoje gorączkujących dzieci :dry:
chyba jakiegoś wirusa mają

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry