reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

justyna dalczego jestes nerwowa?

a co do moejgo ex to dziwna sprawa bow kwietniu jak sedzian pyatla jego rodzicow czy u niego sie cos zmienilo to nic na ten temat nie mowili,a w czerwcu oakzalo sie ze ta jego panna jest w 8 miesiacu ciazy...
dziewne nie?

a co do jego pracy to od stycznia zaczyna juz w tej chwili trzecia,z akzdje sie zwalnia jak komornik saida na wypalcie.

reklama
Ollka ale zniego palant :-D

Dzieciaki dały mi popalić od rana, nic się nie słuchają, tylko łobuzują, jak Tomek jest to cisza i spokój w porównaniu z tym co jest gdy ja jestem sama...
Ale sądzę, że jak się wyśpią i ja od nich odpocznę będzie lepiej.

justyna aj wiemze to palant, szkoda tylko ze tego wczesniej nie bylo widac...

zreszta jak teraz slucham go w sadzie to wydaje mi sie ze ma totalnie przecpany mozg

Basia J. właśnie jestem niedawno po@ więc powinnm być wyluzowana :-D
ale po mału przechodzi, zaraz będe robiła nowe danie na obiad, więc się odprężę, tylko nie moge się zebrać :-p:cool2::-p:-p:-p:-p

kurczaka z papryką (mięso na ostro)
uciekam bo słyszę Amelię a nic nie przygotowałam jeszcze na ten obiad, bo dzieciaki jedza wczorajszy krupnik na żołądkach a ja będę tworzyła tego kurczaczka. On jest z papryczkami chili. Jakbyśmy się nie odezwali do wieczora to znaczy nie przeżyliśmy :-p

cześć dziewczynki
ja jeszcze u rodzicow- i jest mi tu calkiem dobrze:tak: szanowny m pisal (tel mam zgaszony:sorry2:) walil skruche, przepraszal...itp - szkoda słow - bo choć chce - to nie wierze:sorry2:...teściu tez do mnie dzwonil i mowil ze calym sercem jest ze mną i z dziecmi i jakby co to wypieprzą go:tak:....nie wiem, nie wiem---potrzebuje tego czasu dla mnie--- zresetowac się a moze i m jak pobędzie sam - bez zadnego kontaktu ze mną to cos mu do tej glacy dojdzie...

JUstynka - a co Ty kochana dziś wymyslasz?;-):-D upewnilas się czy podpasisz tym tato:-D ehhh On pewnie wszystko przelknie co TY mu zgotujesz...

agutka - ale jestes tajemnicza- przynajmniej dla mnie- bo jeszcze malo się znamy

niunia - oby badania wyszly dobrze - nie martw sie na zapas- a swoją drogą to lekarze potrafią zasiac paniczny strach u roidzicow:sorry2:

ola - sprawy bylych przemilcze - nie daj sie i już!!!

maly coś mi się przebudza z placzem podczas spania popołudniowego ale nie ma tak łatwo---jak klade go o 12 to nie po to zeby o 12.30 już znowu byl gotow do łobuzowania... nie wezmę go wczesniej niz 14.30:-D
ide poczytac ksiązkę
i na kawusie zapraszam:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry