reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Cześć Laski damskie i męskie! :-p :-D

Zasnęłam o 2. :dry: O 3:30 się obudziłam. :dry: A o 6 zerwała mnie z łóżka Zuzia,bo coś Jej się przyśniło i zaczęła płakać przez sen. :-( No i tak od 6tej urzędujemy. :sorry2:
Teraz kończymy śniadanko,a ja zaraz zabieram się za odkurzanie i ogólne sprzątanie u Nas,a,jak Zuzia pójdzie spać,to spadam sprzątać u Mamy. :sorry2:

J@gódko,u Nas upały mają być od poniedziałku. :-D A narazie jest szaro - buro i 16°C. :baffled:

Ok,uciekam! :-) Miłego dzionka wszystkim! :-)

Witam cieplutko Wszystkich :-)
ja oczywiscie tylko na chwilkę, przepraszam ostatnio mi zupełnie czasu brakuje.
Wyjechałam na działeczkę i juz tam drugi miesiąc urzedujemy, a jak wiadomo na działce zawsze znajdzie się coś do roboty i jakoś łapki mi się nie dociągają do netu. :no: Ojej, widzę ze jestem mocno do tyłu, coś tam się działo u nas na BB, ale nie bardzo czaję co. Nic to, jak wrócimy do domku we wrzesniu- będę częsciej się pojawiac .
Pozdraiwam Was wszystkich.

cześć Wam!
Jaki tu ruch od samego rana!

Cześć sofiblue cieszę się, że o nas nie zapomniałaś, zaglądaj częśćiej!!:tak:

Basia.J jak synuś dzisiaj, lepiej?:happy2:

Cześć J@god@ u nas też chłodnawo, słoneczko próbuje się przebić, ale ciężko mu to wychodzi...Jak Krystian?:-)

A ja dzisiaj wstalam dopiero o 8.30, mali hałasowali w łóżeczkach od 7. Wstałam, dałam im zabawki i na chwilkę siedzieli cicho. :cool2::cool2::cool2:

Cześć Natka! Pospałaś przy chrapiącym mężczyźnie obok siebie? Ja zawsze karze Tomkowi obrócić się na bok i to pomaga, bo na plecach chrapie, że ho ho. Choć od tego mojego upominania jakby troszkę mniej:-p:sorry2:

No i dzień dobry Hana, kiedy to wybierasz się na ten obiad ze swoim mężem?;-)

No i wszystkim życzę miłego dnia.

reklama
czesc tafojka
na obiadek dziś idziemy mimo ze męzu na jakiś przetarg jedzie do kołobrzegu ale powiedzial ze w zyciu nie bedzie zmęczony:sorry2:
ja niestety nie moglam ignorowac swojego malego---juz po 6 wydawal swoje jaskiniowe okrzyki:cool2:...zadne zabawki -nic nie dalo rady a teraz juz na calego urzeduje... rozwala chate:cool2:
agutka - Ty znowu robotna!!! no ale niedługo odpoczynek widze nad morzem...
sofiblue - witaj
natka - jak tam - wyspalaś się :-D:cool2:
jagódka - w sz-nie jakieś słonko się przedziera ale wątpię zeby od razu upały:sorry2:

kurka - wlasnie wylal wode z żelazka...kaluża..wryyyyyyy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry