reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Dzien dobry:-)Ale sie rozpisalycie:szok:Unas dzisiej masakryczna pogoda:dry:a wczoraj tak ladnie bylo:tak:.Ide zjesc sniadanko dopoki maly gada z karuzelą:-D,a potem na miasto pozalatwiac sprawy urzedowe:no:nielubie tego:dry:milego dnia:cool2:

witam mamuski i zapraszam na kawusie
dzis sprztam, tak mnie ajkos natchnelo, juz mam lazienke i jedenpokoj zrobiony, zaraz zabieram sie za reszte.
oliwka wstala po 8 i teraz sie bawi, tzn: robi balagan:)

natka to ty juz wozki wybierasz??
:))

Dobra,ja przybiegłam tylko na chwilkę w przerwie między piętrami. :-p :-D
U Nas już posprzątane,poodkurzane,podłoga umyta i nawet wyszorowałam dywan w pokoju i umyłam w kuchni okno,bo miałam takie brudne od dworu,że aż wstyd. :zawstydzona/y: Mam nadzieję,że deszcz nie spadnie,bo ja mam do niego "szczęście",jak tylko umyję okna. :dry: Chciałam zabrać się jeszcze za te pokojowe,ale Zuzia stwierdziła,że chce spać,no więc przekładam to okno na inny dzień. ;-)

Tafojka,no widzisz - wystarczy troszkę pogadać na dzieci,a one już to wyczują i się poprawiają,hihi. :-D

Sofiblue,dzień doberek. ;-)

Hana,ja sama nie wiem,co mnie ostatnio wzięło na aż takie porządki. :szok: Chyba zbijam czas,żeby te Międzyzdroje szybciej nastały. :-p :-D Smacznego obiadku w towarzystwie mężula! :-)

Niunia,ja też tego nie lubię,a jutro mnie to czeka. :dry: Powodzonka! :-)

Dobra,ja uciekam skończyć sprzątanie u Mamy i trochę się porelaksować. :cool2: Obiad został wczorajszy,więc luziiik. ;-)
Pogoda się poprawia,więc super. :-D

Zajrzę do Was wieczorkiem. :-)

Miłego dzionka wszystkim! :-)

reklama
Może u nas też posprzątacie? :cool2::cool2::cool2:
Tak serio to łazienkę sprzątał Tomek w sobotę, a generalnie jest posprzątane, kurze pościerane, poodkurzane moze wypadałoby jeszcze podłogę powycierać...ale to nie dziś :-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry